2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044586 بازدید | 684400 پست
سلام چیکا جون خوبی من اصلا خوب نیستم و حال دلم واقعا بده من قرار بود اردیبهشت پریود شم و برم دوبار ...

نترس نیلدا 

حالا چه راهی جلو پات گذاشت باید آمینو سنتز شی؟

مطمئنم حال نی نی خوبه خوبه

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بعدم گفت اجازه سقط برای این واکسن صادر نمیشه چون احتمال عارضه اش خیلی کمه میتونی اگه تمایل داری سقط ...

وای یعنی چه😭😭😭دختر با دکترای دیگه مشورت کن بیا برو پیش فروزان میلانی

مگه میشه

آخه چه عارضه ای داره

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
مرسی عزیزم دیگه میسپرم به خودش ایشالله که نینیم سالم بیاد تو بغلم توام دعا کن برام سیلویا جون

انشالله صحيح و سالم به دنيا مياد من دوباره هم خوندم اون مواردي كه شما گفتيد در صورت ابتلا به بيماري در زمان بارداري ميتونه خداي نكرده براي جنين ايجاد كنه و نه با زدن واكسنش 

In studies looking at MMR vaccination during pregnancy, researchers found:

None of the subjects gave birth to a baby with congenital rubella syndrome.
Miscarriage rates were not higher than they were in the general population.
Researchers concluded that the rubella vaccination does not seem to be risky in early pregnancy. Erring on the side of caution, though, doctors continue to advise waiting a bit to get pregnant, and they recommend against vaccinating women who are known to be pregnant.

در مطالعات انجام شده در مورد واکسیناسیون MMR در دوران بارداری ، محققان دریافتند:

هیچ یک از این افراد نوزادی با سندرم سرخچه مادرزادی به دنیا نیاوردند.
میزان سقط جنین بالاتر از نرخ عمومی افراد نبود.
محققان نتیجه گرفتند که به نظر نمی رسد واکسیناسیون سرخچه در اوایل بارداری خطرناک باشد. با احتیاط ، پزشکان همچنان توصیه می کنند کمی صبر کنید تا باردار شوید ، و توصیه می کنند زنان را که واکسینه شده اند باردار نکنید.

سارا جون تا حالا پیش 3 تا دکتر رفتم حرف همشون عین همه میگن سال 82 این واکسن به کل ایران تزریق شده و ...

قربون دلت برم رفیقم

عزیز دلم قلبم ترکید با خوندن پیامات چی کشیدی تو

نترس و نگران نباش بگو بچه م سالمه و مطمئن باش سالمه

شاید انقدر اون موقع نطفه کوچیک بوده اون نتونسته تاثیری بذاره

اصلا به چیزای بد فکر نکن

ناهنجاریاش نابینایی و ناشنوایی که تو هیچ سونویی معلوم نمیشه میگه باید به دنیا بیاد بعد مشخص میشه یا ...

عزیزم خیلی خیلی ناراحت شدم با چندتا دکتر مشورت کن اگه نظرشون به سقط بود سقط کن خدای نکرده اکه مشکلی داشته باشه تا یه عمر هم اون عذاب میکشه هم تو

خیلی انتخاب سختیه خدا بهترین راهو بهت نشون بده

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
عزیزم جواب تست رو گرفت خدا رو شکر بیشتر شده بود بتا. ممنون بابت دعات. حاجت روا باشی. همیشه دعاگوت هس ...

اي جااااانممممم خداروشكر😍😍 نماز شكر بخون حتما، قربون خدا برم🌷 عزيزمي، خدا رو هزاران بار شكر♥️

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
اي جااااانممممم خداروشكر😍😍 نماز شكر بخون حتما، قربون خدا برم🌷 عزيزمي خدا رو هزاران بار شكر♥️

واقعا خدا رو شکر. چشم ان شاءالله میخونم. ممنون گلم ک انرژی مثبت فرستادی برام. خدا پشت و پناهت. 

صلوات  
انشالله صحيح و سالم به دنيا مياد من دوباره هم خوندم اون مواردي كه شما گفتيد در صورت ابتلا به بيماري ...

الهی خدا هرچی که میخوای بهت بده 

واقعا ازت ممنونم خیالم خیلی راحت شد واقعا از ته دلم برات دعا کردم مرسی 

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
قربون دلت برم رفیقم عزیز دلم قلبم ترکید با خوندن پیامات چی کشیدی تو نترس و نگران نباش بگو بچه م سا ...

سلام نیلوفرم خوبی عزیزم

من امروز مردمو زنده شدم به معنای واقعی 

بیچاره عبدالهیان همش سعی میکنه استرس و ازم بگیره 

اما این حنطوش زاده رو خودش معرفی کرد امروز قلب منو از جا دراورد لعنتی با سقط غیر قانونی 

باز دم عبدالهیان گرم گفت اگه تو تصمیم بگیری من ختم بارداری میدم و خودم برات انجامش میدم اما نکن اینکارو اون معجزه قوی تر از این حرفاست شاید دیگه هرگز باردار نشدی تو چه میدونی چی در انتظارته

خلاصه کلا نذاشت من حتی به سقط فکر کنم اما گفت یه مشاوره پیش اینم برو که کاش قلم پام میشکست و نمیومدم امروز تهران پیش این 

به دکتر میگم کسی تا الان با این ناهنجاری متولد شده میگه تو تحقیقات نیست خوب چرا بهم امیدواری ندادی چرا تو جواب دکتر نوشتی درصد پایین اما صفر مطلق نیست و امکان ابتلا وجود داره

اخرم گفت خودت تصمیم بگیر که میخوای چیکار کنی

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
واقعا خدا رو شکر. چشم ان شاءالله میخونم. ممنون گلم ک انرژی مثبت فرستادی برام. خدا پشت و پناهت. 

عزيز دلمي، مامان مهربون😍😍

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️