2777
2789

۶سال دوسم داشت و خانوادهامونم در جریان بودن

ولی  ۲سال قبل بخاطر لجبازی باهاش ی خاستگار سنتی داشتم اجازه دادم بیان و بعد فهمیدم یکی از دوستاش بوده و من نمیدونستم🤦🏻‍♀️

بعدم ب جای توضیح دادن بهش ، گفتم از زندگیم برو نمیخوامت  ولی توقع داشتم نره و رفت🚶🏻‍♀️

دوماه بعدش بهش پیام دادم میخوام باهات صحبت کنم اصلاااا پیاممو باز نکرد

باز چندماه بعدش ی سفر زیارتی رفتم پیامش دادم ک اینجا ب یادتم باز جوابمو نداد🥲

میدونم اشتباه کردم و رفتارم بد بوده 

قراربود این هفته پیامش بدم و واسش توضیح بدم ولی وقتی فکرمیکنم دوبار جوابمو نداده چرا دیگه پیام بدم🙂

چیکار کنم ب نظرتون

به غم کسي اسيرم که ز من خبر ندارد                                 عجب از محبت من، که در او اثر ندارد                                  غلط است هر که گويد که به دل رهست دل را                          دل من ز غصه خون شد دل او خبر ندارد🥲❤‍🩹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از کجا معلوم بعد از دوسال الان داخل ی رابطه دیگه نباشه ...

اینم هست..

به غم کسي اسيرم که ز من خبر ندارد                                 عجب از محبت من، که در او اثر ندارد                                  غلط است هر که گويد که به دل رهست دل را                          دل من ز غصه خون شد دل او خبر ندارد🥲❤‍🩹
بد کردی فراموشش کن

🥲

سلام شما که عاشقش نیستی چرا پیام بدی عزیزم وقتی دوبار جواب نداده

سلام عزیزم

اون موقع دوسش داشتم🥲

اره؛ الان منظورمهاحتمالا دلتنگ شدی ولی خب سعی کن پیام ندی چون ممکنه تو رابطه باشه یا دوباره جواب نده ...

نظر خودمم همینه عزیزم🥲