2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044658 بازدید | 684401 پست
سلام عزیزم به دکترت بگو، از نظر آندومتریوز بررسی کنه  البته بهتره بری کلینیک آندومتریوز و درده ...

سلام عزیزم خوبی میشه آزمایش منو تفسیر کنی تیروئید و پرولاکتین و ویتامین دی در چه وضعیتی هستش؟

ممنون میشم راهنمایی کنی عزیزم🌺🌺

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانوما سلام من روز چهارده انتقالم رفتم تیر بتا دادمو عددش ۱۱۷ شد. مرکز گفت دو هفته دیگه بیا سونو واژ ...

خیلی زود رفتی سونو دادی

ساک حاملگی دیر تر از این زمان تشکیل میشه

نگران نباش

من خواهرم تجربه مشابه شمارو داشت ولی استراحت کرد دوباره رفت سونو ساک رو دیدن

ای وای 😭😭😭😭😭 واقعا نمیدونم چی بگم خیلی ناراحتم😔😔👏🏻 خدا بهت ارامش بده و بهت توان بده برای ...

سلام عزیزم شما امپول gcsf قبل انتقال داشتی ضخامت اندومتر چند بود 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
نه من تا روز ۵ هنوز نازک بود روز ۱۴ سیکل ۸ شده بود

من روز ۱۱ سیکل ۲.۸ پس خیلی کمه😔

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

سلام خانما میشه طبق تجربه ای که دارین جوابمو بدین، کسیکه شوهرش (تعداد،سرعت،تحرک،مورفولوژی اسپرم)کم باشه با روش میکرو چقد احتمال داره بار اول بارداربشه؟؟؟خانم هیچ مشکلی ندارن

@سیلویا

مامان سیلویا خوبی غرض از مزاحمت 

من تو ابن سینا با فاطمی پانکچر شدم و چون 3 تا جنین دارم میخوام با انصاری پور برم برای انتقال 

مرداد میخوام برام انتقال بده به نظرت یک ماه قبلش برم پیشش ببینم چیکار میکنه واسم ؟ یا لزومی نداره ؟

از همگی دوستان خوش قلبم ممنونم ❤️❤️❤️ناراحت نشین دلداری هم ندین 😂😂😂چون والا ناراحت نیستم دوت ...

عزيزم آخه چراااا؟ من مطمئن بودم مثبتي. بي بي چك هات همشون هاله داشتن آخه

بازم خداروشكر روحيت خوبه😍 

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
@سیلویا مامان سیلویا خوبی غرض از مزاحمت  من تو ابن سینا با فاطمی پانکچر شدم و چون 3 تا جنین ...

بله حتما بايد قبلش بريد پيش منشي اش و ازش وقت بگيريد جديدا داخل ابن سينا كسي ميخاد دكترش و جا به جا كنه به انصاري پور ، الكي ميگن سه ماه ديگه وقت ميده شما برو اگه ديدي اينطوري گفتن برو پيش خانم سليماني و بگو اگه اجازه ي تعويض دكتر بهت ندن جنين ها تو مي بري اونطوري كوتاه ميان 

سلام دوستان.... اوناییکه انتقالتون شکر خدا مثبت بود میشه جواب بدید. آیا علائمی داشتید که دقیقا عین ...

سلام عزيزم، نه من لك و رگه خوني نديدم، فقط ضعف پا و كمر داشتم همين.

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️