2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044799 بازدید | 684411 پست
عزيزم معمولا ازمايش كواد ماركر رو انجام ميدن اگر خدايي نكرده مشكلي بود بعد امينوسنتز يا سلفري انجام ...

چون   ریداکشن انجام دادم. این ازمایشگاهی که رفتم قبول نکرد واسم کواد مارکر رو انجام بده میگه شرایطط طوریه ک این ازمایش نشون نمیده 

به من انوکسا نداد، اینو دکتر برای چی بهت داد ؟ بهم آمپول پروژسترون داد، از امروز روزی دوتا گفت بزن، ...

برای رقیق کردن خون هست مثل هپارین واسپرین امپول پروژسترون روزی یه دونه  و بعد انتقال هم شیاف فرتیژست داده یه امپول هم واسه روز ۳ وروز ۶ داده 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برای رقیق کردن خون هست مثل هپارین واسپرین امپول پروژسترون روزی یه دونه  و بعد انتقال هم شیاف فر ...

به من انوکسا نداده، یعنی لازم هست که بهم بده؟ آزیترومایسین هم داد گفت قبل از انتقال بخور که هیچ عفونتی نداشته باشی.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
به من انوکسا نداده، یعنی لازم هست که بهم بده؟ آزیترومایسین هم داد گفت قبل از انتقال بخور که هیچ عفون ...

دکترتون کیه عزیزم نمیدونم می خوای رفتی پیشش بهش بگو به من گفته بعد انتقال هم بزنم به منم قرص برای جلو گیری از عفونت داده 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
دکترتون کیه عزیزم نمیدونم می خوای رفتی پیشش بهش بگو به من گفته بعد انتقال هم بزنم به منم قرص برای جل ...

سارا فلاحی، شیراز هستم، باشه عزیزم، چه خوب شد گفتی، ممنونم مهربون  

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست

متخصص زنان در تهران دکتر شهلا اسرافیلی یا دکتر مریم ایازی روزبهانی ؟

سلام دوستان کسی به این دو پزشک مراجعه کرده چطور پزشکیند راضی بودید از تخصص و کارشون؟

میخوایم عمل آی وی اف انجام بدیم کارشون چطوره بین این دو پزشک یکیو باید انتخاب کنم، لطفا اگه کسی تجربه کار با این دو پزشک رو داره راهنمایی کنه، متشکرم🙏

.Life is better when youre laughing  
متخصص زنان در تهران دکتر شهلا اسرافیلی یا دکتر مریم ایازی روزبهانی ؟ سلام دوستان کسی به این دو پزشک ...

من تازه رفتم پیش دکتر اسرافیلی. چندتا از دوستامون هم اینجا هستن که پیش ایشون میکرو کردن و الان باردارن شکر خدا.

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
@مهربون21     سلام گلم خوبی؟ میگم من امروز رفتم رویان سونو هیسترو انجام دادم هزینش شد ۴ ...

ان شاالله بسلامتی و خیر. ببخشید عزیزم این با هیستروسکوپی فرق داره؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
من تازه رفتم پیش دکتر اسرافیلی. چندتا از دوستامون هم اینجا هستن که پیش ایشون میکرو کردن و الان باردا ...

سلام . خوبی ؟ میگم تا بحال تعریفی از  دکتر اعظم سادات مهدویان برای آندومتریوز شنیدی ؟ 

خدای من خدای معجزه هاست . 
چون   ریداکشن انجام دادم. این ازمایشگاهی که رفتم قبول نکرد واسم کواد مارکر رو انجام بده می ...

عزيزم انشالله كه هرچي به صلاحته همون بشه و فندوقاتو صحيح و سالم بغل كني الهي❤️❤️

خداياشكرت....❤️