2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044699 بازدید | 684402 پست

خانما ببخشید مت خیلی سوال میپرسم . امروز روز ۱۸ سیکل بود ک رفتم عمل تخم کشی گفتن فریز میکنیم و انتقال نداری فعلا . واسه انتقال تو سیکل بعدی از کی باید برم پیش دکتر و حدودا چندم سیکل انتقال میدن؟ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شما هم خوردی؟ چقدر ماشالله اطلاعاتت خوبه😍😍 عزیزم ال کارتنین چه میزان روزانه باید مصرف شه من ۳ ه ...

ممنون من  مقالات انگليسي  مرتبط به اين موضوعات را زياد مطالعه كردم من NAC را هم قبل پانكچر و هم قبل انتقال خوردم 

ال ارژنين خيلي خوبه تا روزي ٦ گرم هم ميشه خورد و ال كارنتين روزي ١٠٠٠ تا ٢٠٠٠ ميلي گرم كافيه 

خانما ببخشید مت خیلی سوال میپرسم . امروز روز ۱۸ سیکل بود ک رفتم عمل تخم کشی گفتن فریز میکنیم و انتقا ...

عریزم بهتون دارو میدن هر وقت ضخامت رحمت به اندازه نرمال رسید بعد برات انتقال میدن ..یک بار پریود بشو بعد تماس بگیر و وقت بگیر 

سلام عزیزم شما امپول gcsf رو چند روز قبل انتقال زدید ضخامت اندومتر چند بود 

سلام عزيزم، من ضخامتم يادمه ٨ بود ولي يادم نيست روز چندم سيكل ٨ بود. دكتر ٤٨ ساعت قبل از انتقال اين آمپول رو داخل رحمي تزريق كرد برام.

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
شنبه باید برم.اره تهوع خیلی وحشتناک اصلا تو گوشیمو نمیتونم ببینم حالا قرصم میخورم ولی بی فایده س

منم شنبه باید برم.ببین من یه کاری رو امتحان کردم.یکم نون سوخاری بگیر صبح چشمت باز شد۱تیکه بزار دهنت.کمک میکنه تهوع کمتر بشه

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........
بچه ها من آزمایشم منفی شد متاسفانه

عزييييييزم واقعا نميدونم چي بگم😔

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
عریزم بهتون دارو میدن هر وقت ضخامت رحمت به اندازه نرمال رسید بعد برات انتقال میدن ..یک بار پریود بشو ...

ممنونم . ینی چندروز بعد ک پریود میشم‌هیچی ، سیکل بعد ک پریود شدم ، چقدر طولانی😢

ممنونم . ینی چندروز بعد ک پریود میشم‌هیچی ، سیکل بعد ک پریود شدم ، چقدر طولانی😢

آره عزیزم تقریبا دو ماه دیگه میشه...عجله نکن بذار بدنت استراحت کنه...صبور باش ...خودتو تقویت کن ..رحمت رو گرم نگه دار و گرمی بخور قبل از انتقال...آرامش داشته باش ریلکس کن ان شاءالله به زودی زود مادر میشی

ببخشید داخل رحمی ینی از روی شکم یا واژینال؟ 

واژينال عزيزم