2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044599 بازدید | 684400 پست
به ضخامت کمک مبکنه 

مصرفش چه جوریه عزیزم به نظرت با امپولی که داده احتمال داره ضخامت  بره بالا حالا من همیشه ضخامت اندومترم ۸ بود شانس این ماه شده شیش ونیم 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم من با دو تا استرادیول ضخامتم خوب میشه.توی ای وی اف حتما باید ۴ تا باشه؟

دکترت سونو میکنه و با توجه به شرح حالت و همه چیز تعدادش رو مشخص میکنه

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
عزیزم.من قبلا یه زایمان ناموفق داشتم.مثلا میوه میخورم چاق میشدم.نگو مسمومیت بارداری داشتم.خب مسمومیت ...

ي جانم عزيزم خيلي متاسفم😔😔😔عزيزم اضافه وزن من بخاطر يبوستم بود خداروشكر الان وزنم نرماله .اميدوارم خدا بهترينارو برات رقم بزنه

خداياشكرت....❤️ 
خانما من امروز تخمک کشی داشتم انتقالم این سیکل نیست گفتن تا ۴ روز روزی ی دونه ستروتاید زیرجلدی بزن و ...

عزیزم احتمالا یکم هایپر شدی و ستروتاید رو برا همین دادن 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
بله ، از ۱۸ روز قبل انتقال گفت استراديول بخورم 

آخه منم آمپول داشتم. بعد هیسترو هم سه هفته ست یکسره لکه بینی دارم یکهفته هم از موعدم گذشته آخرم پری نشدم  

قرار بود از روز سوم استرادیول شروع کنم

نگرانم نمیدونم سیکلم کنسل میشه یا روش دیگه ایی میره 

خانما من امروز تخمک کشی داشتم انتقالم این سیکل نیست گفتن تا ۴ روز روزی ی دونه ستروتاید زیرجلدی بزن و ...

سفکسیم ۴۰۰ اغلب روز اول دو تا بعد روزی یدونه میشه! روزی ۴ تا خیلی زیاده! زنگ بزن بپرس از مرکز

مصرفش چه جوریه عزیزم به نظرت با امپولی که داده احتمال داره ضخامت  بره بالا حالا من همیشه ضخامت ...

بله انوكسا چون خونرساني ميكنه به ضخامت كمك ميكنه 

مصرف پودر NAC روزي سه مرتبه هر بار حدود ٥٠٠-٦٠٠ ميلي گرم  تو اب حل كنيد و مصرف كنيد 

آخه منم آمپول داشتم. بعد هیسترو هم سه هفته ست یکسره لکه بینی دارم یکهفته هم از موعدم گذشته آخرم پری ...

بعد اولين امپول لكه بيني منم داشتم 

ربطي به كنسلي سيكل نداره اتفاقا چون تخمدان ها خاموش ميشه شانس مثبت شدن بيشتر ميشه 

بله انوكسا چون خونرساني ميكنه به ضخامت كمك ميكنه  مصرف پودر NAC روزي سه مرتبه هر بار حدود ٥٠٠- ...

مرسی سلویا جون ❤ راستی درمورد امپول gcsfهم گفت روز انتقال برات تزریق می کنم 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
کسی نیست جواب منو بده😭

چون رحم دستکاری میشه سفکسیم میدن که از عفونت جلو گیری بشه...حتما لازم بوده که روزی چهار تا باید بخوری...سفکسیم ۴۰۰ هر دوازده ساعت یه دونه اس ولی حتما دکترتون اینطور صلاح دونسته تازه تو بعضی عفونتها روزی یک عدد...بستگی به دکترتون داره

در ضمن سفکسیم کلا معده رو به هم میریزه...سعی کن معده ات رو سبک نگه داری این چند روز ...معمولا اسهال میاره