2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044423 بازدید | 684389 پست
عزیزمی ساراجون  حاجت روا بشی  دعام کن که واقعا مثبت باشه

عزیزمی الهی آمین. مثبتی فدات شم و تا آخرش خوب پیش میره. 😍😍😍😍😍😍😍 برای سلامتی نینت دعا میکنم حتما

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
وای بچه هاجووون😧 امروز 10 انتقالمه.. رفتم دستشویی همراه با اضافات شیاف رو دستمالم لک قهوه ای دیدم. ...

شاید لک لانه گزینیه دختر نگران نشو اتفاقا نگاه کن شاید نیاز باشه شیاف اضافه کنی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای بچه هاجووون😧 امروز 10 انتقالمه.. رفتم دستشویی همراه با اضافات شیاف رو دستمالم لک قهوه ای دیدم. ...

عزیز دلمممم..نگران نباااششش..لک لانه گزینی هست احتمالاً..توکل ب خودش..منم امروز تست زدم منفی بود....الهیییییی خدا دلمون رو شاد کنههه 🙏🙏🙏

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
مرسی. نه مطمعنه که مثانه بوده چندتا دکتر نظرشون همینه . دکتر آصف جاه ابن سیناس ؟باز خدارو شکر که عمل ...

نمیدونم آصف جاه کجاست نه ابن سینا نیست. ولی یکی دوتا از بچه ها توی همین تاپیک باهاش عمل کردن. انشالله پیامت رو ببین اگه شماره دارن بهت بدن. نمیدونم واقعا ولی خانومایی که اونجا عمل کرده بودن کل بدنشون درگیر شده بود. توی گوگل بزن ببین شماره ای بدست میاری از آصف جاه یا نه

شاید لک لانه گزینیه دختر نگران نشو اتفاقا نگاه کن شاید نیاز باشه شیاف اضافه کنی

از ترس و استرس اومدم دراز کشیدم و هی خدارو صدا میزنم... میترسم دوستم میترسم😥

یا رب نظرِ تو برنگردد؛ برگشتنِ روزگار، سهل است...
عزیز دلمممم..نگران نباااششش..لک لانه گزینی هست احتمالاً..توکل ب خودش..منم امروز تست زدم منفی بود.... ...

تمنا زود نزدی؟ نگران نباش انشالله آز میدی و مثبتی فدات شم

خدا کنه  این مرحله بگذره شده برام غول😔

عزيزم غول مرحله اول رد شد خداروشكر😄

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
از ترس و استرس اومدم دراز کشیدم و هی خدارو صدا میزنم... میترسم دوستم میترسم😥

الهی فدات شم انشالله که چیزی نبوده عزیزم نگران نباش ندا جون هم توی همین تاپیک روز اول یه عالمه خون ریزی داشت ولی شکر خدا مثبت شده انشالله که مامان شدی 

روز دهم ۵خرداد انتقال دادم 

بابا زود زدي، من روز چهارده زدم اصلا نميديدم هاله رو😅 

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
الهی فدات شم انشالله که چیزی نبوده عزیزم نگران نباش ندا جون هم توی همین تاپیک روز اول یه عالمه خون ر ...

خدا نکنه... قربون دل مهربونت... خدا از دهنت بشنوه خواهر... به دل شکستمون نگاه کنه خداوند.. دامن هممون به حق امروز که جمعست سبز بشه و هیج زنی در حسرت مادر شدن نباشه💙

یا رب نظرِ تو برنگردد؛ برگشتنِ روزگار، سهل است...
تمنا زود نزدی؟ نگران نباش انشالله آز میدی و مثبتی فدات شم

سارا جونم..دیشب خ شدید درد پریودی داشتم..امروز زدم ک منفی شدد..دیگه نمیزنم تا روز قبل از آزمایش..مرسی سارای مهربونم..❤❤با دعای شما عزیز دلم..الهییی این دعاهااا صد برابرش ب خودت برگرده🤗🤗🤗😘😘

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵

لک لانه گزینیه

تا وقتی پروژسترون میزنی پریودی و....منتفی 

ایشاالله مثبتی ❤️