2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044424 بازدید | 684389 پست
عزیزم شما پانکچر شدین 

من چندسال پیش  میکرو کردم.انتقالم منفی شد.الان دوباره شروع کردم فعلا ویتامین مصرف میکنم.وباید به تشخیص دکترم برم لنفوتراپی .ان شاءالله 

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=193520940]شکست DNAاسپرم .یعنی انجام ندادین؟ حتما به دکترت پیشنهاد بده .من سه انتقال منفی دارم ...

مرکز مام میرم .فعلا باید ازصفر شروع کنم .قصد دارم بعدپانچر برم ازمایشات ایمنی رو کامل انجام بدم .به هرحال مرسی که گفتی

عزیزم یادمه گفتی ترشح سبز داری؟!هنوزم داری؟؟؟ منم چن روزی هس ک دارم

دکترم گفت که شیاف کلیندامایسین بزار سه شب گذاشتم الان اگه هنوزم دارم دیگه متوجهش نشدم چون زیاد میرم دسشویی اگه بازم باشه کم هست و نمیبینمش

من ماه بعد انتقال دارم وبعد حالا میخوام اسباب کشی کنم وخونه ای که میخوایم بریم سرویسش دو سه تا پله د ...

نه عزیزم مشکلی نداره نگران نباش من خودم بیشتر توالت ایرانی استفاده میکنم و بعد از انتقال استراحت خاصی هم نداشتم الان که روز ۱۶ هست که دیگه اصا یادم رفته باردارم

عزيزم بيمارستان شريعتي رفتم بادكترآل ياسين حرف زدم گفت برو بيمارستان خصوصي تخمك اهدايي هم بگير؛بيمار ...

ای بابا خدا کمکت کنه یه راه خوب جلو پات بزاره

نمیتونی خودت کسی رو پیدا کنی تخمک اهدا کنه؟ چند سالته

منم واژینال میزارم با دستکش میزازما ولی حس میکنم دچار عفونت شدم

من به دستم بیشتر اعتماد دارم تا دستکش🤪کاملا دستم رو میشورم بعد میزارم اگه بعدش سوزش پیدا میکنی خیالت راحت به خاطر شیافه منم چند روزی اینجوری شدم اما الان خدا رو شکر بهتر شدم انگار بدنم عادت کرده