2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044404 بازدید | 684385 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدا از دهنت بشنوه پیشول دعام کن پلیز    

عزيزم چشم اگه قابل باشم، به نيتت حديث كسا ميخونم همين الان😍 انشاالله حضرت زهرا به هممون نگاه كنن🌷

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
ممنونم.....کاش بیادادرسش رو بده و اینکه راضی بود یانه

سلام

من تحت نظر دکتر رویا شرکتم

دکتر خیلی خوبیه

نوبتاش تا برج ۵ پر شده

و اصلا تلفن جواب نمیدن باید حضوری بری. ساعت دو ظهر برو اگه نوبت نداشته باشی منشی بدون نوبت، به ده نفر اول همون روز نوبت میده. ساعت دو که بری تا دو و نیم که منشیش در رو باز کنه همون ده نفر پشت در منتظر ایستادن. یعنی ده نفر زود پر میشه. البته این ده نفر اونجا باید پرونده داشته باشن وقتی بیمار جدید باشی خیلی اذیت میکنن و ممکنه جز ده نفر بهت نوبت ندن. ولی این تنها راهیه که میتونی امتحان کنی

خیابان میر، حدفاصل پل هوایی شیخ صدوق و چهار باغ بالا، بن بست ارگ، جنب چاپخانه البرز

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
مرسی عزیزم یه روزایی فک میکردم که حتما مثبت میشم یه روزایی کاملا نا امید بودم اما درکل زیاد درگیرش ...

مرسی از توضیحاتت

من بدنم همیشه خیلی داغه الانم دمای بدنم تغییر نکرده

منتظرم ببینم چند روز اینده چطوری میشم

انشالله بارداری راحتی داشته باشی

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
نه عزیزم هنوز 8 تموم نشده. الان تو ماه هشتم. آخر خرداد انشالله 8 ماهم تموم میشه. ولله دلم میگه نرم، ...

ای بابا فکر کنم هیچوقت هفته و ماه بارداری درست رو نفهمم! 😬 انشالا تا آخرش میری عزیزم دوقلوها همیشه ریزن ولی زودی بزرگ میشن تپلی میشن 

عزييييييزم😍 آخه هنوز سونو نرفتم، انشاالله شنبه همه چي خوب باشه ميزارم😅 

عزیزم منم که سنو ساک رفتم دست کمی از تو ندارم تو استرس یه بار امیدوارم، یه بار فکرای بد به سرم میزنه ، با اینکه الان ۶ هفته و ۵ روزم میگم پس چرا من هیچ حالت تهوع ای ندارم فقط منتظرم که زودتر دوشنبه بشه و صدای قلبشون رو بشنوم

عزیزم منم که سنو ساک رفتم دست کمی از تو ندارم تو استرس یه بار امیدوارم، یه بار فکرای بد به سرم میزنه ...

عزييييزم يه روز باهم تفاوت داريم، من ٦ هفته و ٦ روزم😍 آره واقعا منم يه بار اميدوارم يه بارم فكراي ناجور مياد سراغم🙈 انشاالله همه چي عالي پيش بره، سوره يس رو بخون و به هر مبين كه رسيدي دعا كن. منم ياد كني انشاالله🌷 

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
سلام عزیزم  صارم پیش دکتر بهرامی میرم یه پانکچر داشتم با دوتا جنین که یکیش رو فرش انتقال دادم ...

سلام عزیزم چرا نگرفت.منفی شد پرسیدی از دکتر دلیلشو.لنفوسیت تراپی انجام دادین شما

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
انشالا عزیزم انشالا صدای قشنگ قلبش هم میشنوی نگرانی نداره تیکرت هم میزاری 🥰 

مرسي عزيز دلم انشاالله😍 انقد با خودم صحبت كردم كه اون لحظه نميشيني گريه كنياااا، فقط بچه هاي منتظر تاپيك رو دعا ميكني😍🌷

ایشاالله عزیزم😍

عزيز دلم داشتم براي يكي از دوستان حديث كسا ميخوندم، خيلي توي يادم بودي، هم شما هم فرزي جون😍 انشاالله نتيجه عالي بگيريد و شادمون كنيد🤲🏻🌷

من منتظرم همه باهم بذاريم ذوق كنيم😞😍

عزیزم قربون دلت برم تو هم بزار چراغ مامانای تاپیک روشن باشه انشالا ماها هم میزاریم 😇 

این چند ماه هم کلی مامانامون زایمان کردن رفتن تیکرامون کم شده 😬 آخی لی لا مامان ماهک نازنین شادن فریبا خوووبی جون هر روز اینجا بودن