2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044411 بازدید | 684386 پست
هوووف .. بی بی چک یعنی استرس مضاعف، نخوای بزنی هم، تا روز آزمایس آدم میمیره و زنده میشه💙

من بیبی چک زدم تا استرسم کم بشه برای روز ازمایش، بیبی چک یه خوبی داره اگه خدای نکرده مثبتم نشه باز تهه دلت یه امیدی به ازمایش داری که اگه روز ازمایشم مثبت نشه باز یه امادگی براش داشتی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خارجي از اين چرخشيا هستش كه ٢٨ تاييه خدايا اين ديگه چه مملكتيه كه طرف استرس اي وي افو بايد داشته باش ...

دو نوع خارجی داریم اون چرخشی ها ترکیه ای فکر کنم اونا الان همون 200تومن بچه ها همه دارن میگیرن الان تعداد 28تایی فکر کنم 

مرسی عزیزدلم امروز داشتم روزاتو حساب میکردم برای بیبی چک😁 ایشالا دو روز دیگه بیبی بزن

عزیزم یادمه گفتی ترشح سبز داری؟!هنوزم داری؟؟؟

منم چن روزی هس ک دارم

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
دو نوع خارجی داریم اون چرخشی ها ترکیه ای فکر کنم اونا الان همون 200تومن بچه ها همه دارن میگیرن الان ...

عزیزم دانمارکی ان ولی درسته از ترکیه وارد میشن

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

من ماه بعد انتقال دارم وبعد حالا میخوام اسباب کشی کنم وخونه ای که میخوایم بریم سرویسش دو سه تا پله داره و بعد سوالم اینه که انتقال دادم بعد عیبی نداره برای هر رفتن به دستشویی ازاین دوتا پله برم پایین وبالا؟ 

چي قانون داره كه اين داشته باشه😞😞

چیکا جونم اگر تونستی کمی آش رشته بپز .البته حبوبات یک شبانه روز خیس کن.مزاجتو بهتر میکنه  هندونه هم خوبه  اما خیلی زیاد نخور سردیت  بشه  

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
عزیزم من یه پیشنهاد برات دارم برو بیمارستان شریعتی کلینیک با دکتر حسینی نوبت بگیر اونجا خیییییل ...

عزيزم بيمارستان شريعتي رفتم بادكترآل ياسين حرف زدم گفت برو بيمارستان خصوصي تخمك اهدايي هم بگير؛بيمارستان شريعتي هيچ اقدامي براي تخمك اهدايي نميكنه

يك وقت هايى فقط بايدگفت"فداىِ سَــرم"

سلام بچه ها یکی ازدوستام روز چهاردهم انتقال بتاش یک دهم شد و داروهاشو قطع کرد الان پنج روز شده پریود نشده زیر شکم ش خیلی سفته درست مثل دوتا پرتقال سرگیجه داره احساس خستگی میکنه و خیلی تیر میکشه زیر شکمش کسی دلیلشو میدونه چیه ؟ 

عزیزم هرگز، تا جایی که میتونیم باید برای مادر شدن تلاش کنیم، خدا خودش به هممون کمک کنه🥰غصه نخور عزی ...

ممنون از دلگرميت عزيزم ان شاا..ب خواسته قلبيت هرچه زودتربرسي🌹❤️🙏🏻😘🙌🏻

يك وقت هايى فقط بايدگفت"فداىِ سَــرم"
سلام بچه ها یکی ازدوستام روز چهاردهم انتقال بتاش یک دهم شد و داروهاشو قطع کرد الان پنج روز شده پریود ...

یا بره سنو یا یه آزمایش دیگه بده انشاالله که خیره

😍به آرزوهایم قول رسیدن دادم😍