2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044351 بازدید | 684381 پست
من ال ارژنین روزی یکی دوساعت  بعد از ناهار میخورم به نظرتون خوبه

سلام  منم عصر میخورم..تا ۴هفته روزی دوتا خوردم سیلویا جون گفت.ولی الان داروهابیشتر شده فعلا عصر یکی میخورم.

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
مرکز به من گفت مشکل عسل به خاطر گرم بودنش نیست،گفت از الان باید فکر کنی بارداری، انگار داخل بدن زنبو ...

آهان چه جالب نمیدونستم. ممنون جواب دادی

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها من لکه بینی دارم زیاد نیست ولی از دیروز دارم دلمم مثل پریودی درد میکنه تا سه شنبه دکترم نیست ...

قبل از مثبت شدنه آزمایشت دل درد پری نداشتی؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
چرا عزیزم داشتم اما لکه بینی نداشتم

چیزی نیست ندا جان نگران نباش عزیزم

استراحت کن اگه دیدی قطع نمیشه دز شیافتو یه دونه اضافه کن اگه اسپرین داری فعلا قطع کن

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
سیلویا جان توی دوران انتقال صبحونه نیمرو میشه خورد؟ مثل عسل گرم نیست؟ 

بله خيلي هم خوبه نيمرو و پروتئين ، فقط گرمي هاي قاعده اور مثل رازيانه و زعفران نبايد مصرف بشه 

راستي دكتر من به خوردن شير پرچرپ هم بعد از انتقال خيلي تاكيد داشت 

چیزی نیست ندا جان نگران نباش عزیزم استراحت کن اگه دیدی قطع نمیشه دز شیافتو یه دونه اضافه کن اگه اسپ ...

یعنی امشب دوتا شیاف بذارم و اسپرین دیگه نخورم؟

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
عزیزم یه سوال، میگم من صبح ساعت 5:30 اول استرادیول خوردم، بعد ساعت 8:30 لووتیروکسین خوردم، میگن لووت ...

مشكلي پيش نمياد منم ٦:٣٠ استراديول را ميخورم و ٧:٣٠  ليوتيروكسين را 

ولي ميشه ٤ تا استراديول را هر ١٢ ساعت خورد مثلا دو تا ١٠ صبح و دو تا ١٠ شب ، اينطوري ديگه جاي هيچ شك و شبهه اي هم براتون نمي مونه 

شبا شیاف میذاری؟ بکن هر 12 ساعت ولی سر ساعت بذار عزیزم هیچی نیست خیلی از مامانا اینجوری بودن تو این تاپیک

اره از امشب دیگه اسپرین نخور عوضش اب بخور که کار همون اسپرین رو برات بکنه

خیلیا با وجود اسپرین به لکه بینی میوفتن

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
شبا شیاف میذاری؟ بکن هر 12 ساعت ولی سر ساعت بذار عزیزم هیچی نیست خیلی از مامانا اینجوری بودن تو این ...

باشه عزیزم اینکارارو میکنم اگه فردا لکه بینی نداشتم و قطع شد یعنی خطر رفع شد؟

فقطم برای دستشویی فعلا از جات بلند شو من مطمئنم اگه اینکارو بکنی خیلی زود قطع میشه

فقطم برای دستشویی فعلا از جات بلند شو من مطمئنم اگه اینکارو بکنی خیلی زود قطع میشه

مرسی از راهنماییت برام دعا کن قطعشه پس الان یه شیاف میذارم یکیم ساعت ۱۲ شب چون همیشه ۱۲ شب میذاشتم