2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044405 بازدید | 684385 پست
باشه عزیزم اینکارارو میکنم اگه فردا لکه بینی نداشتم و قطع شد یعنی خطر رفع شد؟

اصلا خطری نیست که بخواد رفع بشه قربونت برم 

لکه بینی یه وقتایی واسه هماتومه یه وقتایی واسه آسپرین یه وقتاییم مثل دوست من که تا دو ماه نزدیک پریودش داشت این لکه بینی رو 

کارایی که گفتمو بکن قطع میشه قربونت برم 

اگه 3 تا 4 روز بعد لکه بینی نداشتی دیگه به دکتر دسترسی داری ازش بپرس میتونی اسپرین رو دوباره شروع کنی یا نه اما دز شیاف و اگه زیاد کردی فعلا باید با همون روال ادامه بدی تا دکتر کم کم برات کم کنه

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
مرسی از راهنماییت برام دعا کن قطعشه پس الان یه شیاف میذارم یکیم ساعت ۱۲ شب چون همیشه ۱۲ شب میذاشتم

اره عزیزم همین کارو بکن الان یه دونه بذار بعدش 12 شب بذار و همین جوری فعلا ادامه بده

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اصلا خطری نیست که بخواد رفع بشه قربونت برم  لکه بینی یه وقتایی واسه هماتومه یه وقتایی واسه آسپ ...

مرسیییی عزیزم خیلی لطف کردی یکم خیالم راحت شد مرسی گلم از راهنمایی کاملت😘😘😘😘

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
بله خيلي هم خوبه نيمرو و پروتئين ، فقط گرمي هاي قاعده اور مثل رازيانه و زعفران نبايد مصرف بشه&n ...

مرسی از راهنماییت😘

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
چرا عزیزم داشتم اما لکه بینی نداشتم

نگران نباش اینجا اکثر بچه ها تا مدتها لک و یا خونریزی دارن

چیکا هم همینطوری بود

الان مامانا میان راهنماییت میکنن

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
مرسیییی عزیزم خیلی لطف کردی یکم خیالم راحت شد مرسی گلم از راهنمایی کاملت😘😘😘😘

قربونت برم انقد که مامانای این تاپیک اکثرا لکه بینی داشتن من همش میگفتم اگه اینجوری شدم و به دکتر دسترسی نداشتم لااقل اینو بلدم چیکار کنم 

استرس اصلا نداشته باش که اون خیلی بیشتر اذیت میکنه نینی رو تا لکه بینی

حالا من از بی علامتی کلافه ام حتی سینه هامم درد ندارن دیگه 😂

بچه ها من لکه بینی دارم زیاد نیست ولی از دیروز دارم دلمم مثل پریودی درد میکنه تا سه شنبه دکترم نیست ...

عزیزم اگر آسپرین و آنوکسا داری قطع کن ۱شیاف اضافه کن استراحت کن.هیچی نیست

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........
قربونت برم انقد که مامانای این تاپیک اکثرا لکه بینی داشتن من همش میگفتم اگه اینجوری شدم و به دکتر دس ...

منم الان بجز این هیچ علایم دیگه ای ندارم.ولی خب شما نی نی تو دیدی خیالت راحته

نگران نباش اینجا اکثر بچه ها تا مدتها لک و یا خونریزی دارن چیکا هم همینطوری بود الان مامانا میان ر ...

مرسی عزیزه دلم اره الان نیلدا جونم همینو گفت دیگه پناه بر خدا

مرکز تماس گرفتم گفت نیازی نیست ک تکرار کنی. باید سه یا چهارشنبه ان شاءالله برم سونو. 

انشاالله که ۹ماه بارداری راحت وخوبی داشته باشی عزیزم

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
عزیزم اگر آسپرین و آنوکسا داری قطع کن ۱شیاف اضافه کن استراحت کن.هیچی نیست

مرسی عزیزم باشه حتما اینکارو میکنم چون یکی از بچه هام دقیقا همینو گفت مرسییی

منم الان بجز این هیچ علایم دیگه ای ندارم.ولی خب شما نی نی تو دیدی خیالت راحته

باور کن نینی تو حالش خوبه تو دیگه استرسی که من کشیدم اون 10روز لااقل نداری یهو میری قلب خوشگلشم میبینی و از ذوق اشک میریزی 

من میگم شاید ما انقدر ویتامین قبلش خوردیم تهوع نداریم نه؟ 

آهان چه جالب نمیدونستم. ممنون جواب دادی

عسل در بارداري مجاز هست ، فقط به بچه ي زير يكسال  نبايد داد 

Is honey allowed in pregnancy?

Yes, it is safe to eat honey while you are pregnant. The American College of Obstetricians and Gynecologists does not list honey in their recommended list of foods that pregnant women should avoid.
آيا خوردن عسل در بارداري مجاز است بله ، خوردن عسل در دوران بارداری بی خطر است. کالج متخصص زنان و زایمان آمریکا عسل را در لیست توصیه شده غذاهایی که زنان باردار باید از آنها پرهیز کنند ، ذکر نکرده است.

من دیگه واقعا جا ندارم ال کارنتین بخورم فقط همسرم میخوره😌

ببخشیدالکارنتین برای خانم چه خوبی داره؟؟چون براشوهرم یه دکترنوشت الان ک دکترشوعوض کردیم گف الکارنتین فایده نداره براش داروی قوی ترنوشت،میخواستم بدون میتونم الکارنتینشومن استفاده کنم،چ خاصیتی داره براخانم؟

من دفعه قبلی ۳تابود روز یازدهم ۴تاشد ولی گفت خونرسانی خوب نیس کنسل شد.ایندفعه گفت افزایشی اول دوتابع ...

عزیزم چجوری فهمیدن خونرسانی خوب نیس؟