2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044441 بازدید | 684389 پست
مشاوره رفتم پيش خيلي زياد راضي بودم ولي هنوز انجام ندادم.خيلي از دوستامم پيشش انجام دادن و راضي ...

منم بیمار دکتر نصرم .ولی بخاطر هزینه زیاد نمیتونم پیش ایشون لاپرا کنم .ان شاء الله که برات سبب خیر میشه .بعد لاپرا طبیعی مامان میشی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نميدونم والا حالا واسه من دقيقا برعكس  سال ٩٥ عكس رنگي لوله چپ رو هيدرو نشون داد  سال ٩٩ ...

الله اکبر .چی بگم خواهر .ازهرچی مترسیدم دقیقا سرم اومد .بچه ها از لوله هیدرو حرف میزدن بدنم میلرزید الان خودم گرفتارشم

من چندتا انتقال منفي داشتم و دكتر سربازي واسه لاپارا رفتم . آره واسه منم سوال. خيلي ها ميگن ذخيره رو ...

من امروز رفتم صارم از چندتا از ماماها و مشاورا سوال کردم گفتن ممکنه اندرومترویوز داسته باشید ندونی و روی کیفیت تخمک تاثیر منفی بزاره 

اگر اول لاپارا کنی بهتره ؟

پناه بر خدا 

فعلا تصمیم گرفتم انجام بدم و بعدش برم پانکچر ایشالا که نتیجه بگیرم

به خدا توکل کردم میرم جلو 

سلام عزیزم، میگم تو نت خوندم قرص لووتیروکسین اثر قرص استرادیول رو کم می کنه، من روزی 4 تا قرص استراد ...

ليوتيروكسين اثر استراديول را كم نمي كنه ، اون استراديول هست كه ممكنه (قطعي نيست ممكنه يعني در موارد خيلي خاص )  سطح تيروييد را به هم بزنه و به دوز ليوتيروكسين بيشتري لازم باشه 

اما من خودم استراديول و ليوتيروكسين را با هم داشتم و با فاصله نيم ساعت از هم ميخوردم هم ضخامتم خوب رشد كرد و سطح تيروييدم هم به هم نخورد 

ليوتيروكسين اثر استراديول را كم نمي كنه ، اون استراديول هست كه ممكنه (قطعي نيست ممكنه يعني در موارد ...

ممنون عزیزم، خیالم راحت شد    

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
ليوتيروكسين اثر استراديول را كم نمي كنه ، اون استراديول هست كه ممكنه (قطعي نيست ممكنه يعني در موارد ...

سیلویا جان توی دوران انتقال صبحونه نیمرو میشه خورد؟ مثل عسل گرم نیست؟ 

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

عزیزم یه سوال، میگم من صبح ساعت 5:30 اول استرادیول خوردم، بعد ساعت 8:30 لووتیروکسین خوردم، میگن لووتیروکسین باید معده خالی ناشتا باشه، تا اثر کنه، اشتباه کردم قبلش استرادیول خوردم؟می ترسم بخاطر امروز که قرص لووتیروکسین رو بعد از یه قرص دیگه خوردم و ناشتا نبوده تیروئیدم بهم بریزه.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
سیلویا جان توی دوران انتقال صبحونه نیمرو میشه خورد؟ مثل عسل گرم نیست؟ 

مرکز به من گفت مشکل عسل به خاطر گرم بودنش نیست،گفت از الان باید فکر کنی بارداری، انگار داخل بدن زنبور عسل یک ماده ای هست که برای جنین ضرر داره

بچه ها من لکه بینی دارم زیاد نیست ولی از دیروز دارم دلمم مثل پریودی درد میکنه تا سه شنبه دکترم نیست بهش زنگ بزنم حالا چیکار کنم تورو خدا راهنمایی کنین

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏

من ال ارژنین روزی یکی دوساعت  بعد از ناهار میخورم به نظرتون خوبه

خدایا شکرت که یه معجزه خیلی بزرگ در حد و اندازه خدایی خودت میندازی وسط زندگی من....،خدایا شکرت که حال و هوای آینده قشنگی که برام در نظر گرفتی و از همین حالا میتونم حس کنم...،خدایا سپاسگذارم که به من ایمان دادی که هر آنچه بخواهم ،میشود....خدایا بابت نی نی که قراره آینده بهم بدی خیلی شکر گذارم