2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044455 بازدید | 684390 پست
شما یه بار گرفتی ۹۷ بود .درسته؟ حالا دفعه های بعدی کجا میگیری؟ باز میری پیش متخصص داخلی؟

اگه تنگی نفس داشتی یعنی اکسیژن خونت پایینه. خیلی ها دستگاهش رو دارن تو خونه ،از این انگشتیا. من ندارم.شما هم حتما تست بده و برو دکتر .در هر حال ما که بارداریم نمیشه از هر مسئله ای به سادگی گذشت ،این که جای خود دارد .تا میتونی مایعات بخور 

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
زينبي جون هفته ١٥ هستم در طول روز هيچي نميخورم ولي وزنم همينجوري داره ميره بالا😔بخدا كل امروزو چهار ...

عزیزم این به خاطر احتباس آب و نمک تو بدنت هست 

و اینکه خودت رو اصلا گرسنه نذار چون بیشتر چاق میشی حتما از یه کارشناس تغذیه کمک بگیر اون کمکت میکنه هم گرسنگی نکشی هم وزن بچه ها خوب باشه و هم فشار خون و دیابت رو کمک میکنه سراغت نیاد و اگر خدای نکرده دیابت بارداری اومد کنترلش میکنه 

کلا کارشناس تغذیه خیلی فرد مهمی هست در بارداری

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزجان شما برای چی لاپاراکوپی کردید . بعدش چقدر استراحت نیاز داشتید اذیت شدید؟؟ ذخیرتون چند بود و ...

من بخاطر کیست اندومتریوز چسبندگی گرفتم که یه لوله هامو برداشتم

الان با۲۴سال سن ذخیره ام زیر ۱

دوبار عمل کردم هر دوبار یکی دوتا اومد پایین ذخیره ام 

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
دکتر من گفت اگه بخوام لاپرا هم برام انجام بده اول پانکچر بعد کارای دیگه گفت اصلا قبل پانکچر هیچ کاری ...

ممنونم از راهنماييت

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦
شما مشکلتون چیه چندسالتون و پیش کدوم دکتر انجام میدید؟؟ واقعا برای منم سوال بود که ذخیره رو کم میکن ...

من چندتا انتقال منفي داشتم و دكتر سربازي واسه لاپارا رفتم . آره واسه منم سوال. خيلي ها ميگن ذخيره رو كم ميكنه. 

عزیزم این به خاطر احتباس آب و نمک تو بدنت هست  و اینکه خودت رو اصلا گرسنه نذار چون بیشتر چاق م ...

خيلي ممنونم عزيزدلم واقعا نگران اين موضوعم استرس بدي بهم وارد ميشه نميدونم چرا همچين شدم😞

خداياشكرت....❤️ 
ازدکتر سربازی راضی بودی؟

مشاوره رفتم پيش خيلي زياد راضي بودم ولي هنوز انجام ندادم.خيلي از دوستامم پيشش انجام دادن و راضي بودن و باردار شدن بعدش. 

بيمار دكتر نصر هم اگر باشي موقع عمل با دكتر نصر ويديو كال انجام ميده و با دكتر نصر مشورتي عمل ميكنند. 

میگم دلیل این تورم چیه؟ من قبلا هردو لوله ام سالم بود الان لوله راستم بسته شده و تورم هم داره احتمال ...

نميدونم والا حالا واسه من دقيقا برعكس 

سال ٩٥ عكس رنگي لوله چپ رو هيدرو نشون داد 

سال ٩٩ مجدد عكس رنگي گرفتم جفت لوله ها سالم. 

ميگفت ممكنه باز باشه ولي تورم باشه كه تو عكس نشون نده

اهابه سلامتی انشالله که مثبته واسه انتقال بخاطر کرونا آزمایش اینا میگیرن؟ نمیگن که واکسن اینا تزریق ...

نه عزیزم ی سری آزمایش گرفتن

ولی تست کرونا نه

مرسی عزیزم 🤗

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵

بچه ها اينجا كسي از هزينه آي وي اف مركزناباروري مام خبرداره؟!يكي بهم گفت١٥ميليون ميخوام بدونم چقدره؟!ممنون ميشم جواب بديد كسي اونجا رفته ازشون راضي بوده؟!

يك وقت هايى فقط بايدگفت"فداىِ سَــرم"