2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044576 بازدید | 684400 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هفته ۳۱

من هفته ۲۳ هستم امروز جواب تستم مثبت شد رفتم پیش متخصص داخلی فقط بهم ویتامین سی و ویتامین دی داد .گفت چون بارداری نمیشه سی تی بدی .اکسیژن خونم ۹۷ بود گفت اگه تنگی نفس داشتی یا افت اکسیژن خون سریع بیا بیمارستان .

شما علائم چی داری ؟؟؟حتما تست بده و در صورت مثبت شدن سریع به دکتر مراجعه کن

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
من هفته ۲۳ هستم امروز جواب تستم مثبت شد رفتم پیش متخصص داخلی فقط بهم ویتامین سی و ویتامین دی داد .گف ...

شما چه علائمی داشتی؟ من دیروز تب و لرز و بدن درد داشتم دکتر استامینفون داد .امروز خوب بودم .ویتامین د۳ میخورم.

من هفته ۲۳ هستم امروز جواب تستم مثبت شد رفتم پیش متخصص داخلی فقط بهم ویتامین سی و ویتامین دی داد .گف ...

ارزو جون چطور شد گرفتي اخه دختر

مايعات بيشتر بخور هيچي مثل مايعات كمك نميكنه 

خداياشكرت....❤️ 
بچه ها شما از روز چندم سیکل ivf آمپول ستروتاید رو شروع کردین؟ من امروز روز چهارم سیکلم بود فقط دو تا ...

روز چهارم واسه تعداد و سایز نظر دادن خیلی زوده من روز 9شش تا فولیکول داشتم  سایزشم حدودای ده دوازده بود تا پانکچرم زیاد و بزرگ شد ستروتایدم از روز ده بود فک کنم زدم که واسه جلوگیری از ازاد شدن تخمکا هستش 

داده بود می خوردم، حالا از روزی 3 تا به 4 تا تغییر داد

ناراحت نباش ده روز وقت هست حتما میره بالا

الان استرادیول ۴ تا داری ؟ایرانی خوردی؟پچ استرادیول نداد بهت

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
سلام.میشه کمکم کنید.کسی کوتر تخمدان بخاطر تنبلی انجام داده؟چرا لاپاراسکوپی رو تا بحال بهم نگفته بودن ...

عزیزم من انجام ندادم ولی اون اوایل که به پزشکم گفتم مخالفت کرد و گفت به شدت ذخیره رو میاره پایین

چرا انقدر دکترت داره پافشاری میکنه رو اینکه میکرو رو به تعویق بندازه

زود نتیجه میگیری اینهمه داری هزینه میکنی

بعدم روز به روز سن که بره بالا یکم سخت تر میشه

میدونم که الان سنی نداری و یکبارم باردار شدی 

در هر صورت اگرم خواستی کوتر کنی هر چند بعید میدونم پزشکا الان این کارو انجام بدن 🤔حتما حتما قبلش جنین تشکیل بده

انشالله که همین ماه باردار میشی البته عزیز دلم🥰🥰🥰 

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
عزیزم روز چند براتون انتقال دادن؟ منم روز 10 ضخامتم ده بود و روز 18 انتقال دادن همش فک می کنم نکنه د ...

من روز دهم که دید ضخامتم ۱۰ه کفت از فردا پروژسترون رو شروع کن و  روز ۱۴ برام انتقال داد 

نه اینطور نیست از روزی که پروژسترون رو شروع میکنی دیگه سیر افزایش ضخامت خیلی کند میشه به عبارتی استروژن افزایش میده ضخامتو و پروژسترون بسط میده ینی کیفیت رو بهتر میکنه 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..

عزیزم جواب ندادین.علائمتون چی بود برام مهمه.من گلودرد ندارم آبریزش بینی هم ندارم

داروخونه دکتر صادقی بهم دونه ای داد ۳۰تا

حضوری رفتی ؟ خواستم بگم حضوری برو رو نسخه میدن چون میخوان پزشکاشون رو حفظ کنن نسخه دکتر نقاب رو حتما میدن 

چون من اون سری نمیدونستم خود دکتر برام نوشته بهش گفتم فرتیل داری گفت نه فک نکنم بعد که دفترچه رو دادم دیدم تو داروهام داده بهم چون دکتر نوشته بود 🙄

الان دقت کرده باشی خود ماما میگه برو داروخونه صادقی بگیر 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..