2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044420 بازدید | 684389 پست
سلام دوستان، میشه بهم راهنمایی بدید خیلی ناراحتم     من امروز 14 سیکلم هست، تو سیکل انتقال ...

@زینبی_بابا   سلام عزیزم میشه بهم راهنمایی بدی؟یعنی ضخامتم بالا میره  

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
من فعلا فقط باهاشون پانکچر کردم،نمیدونم چه جور دکتریه،این دوره پریود بشم انشاالله انتقال میدم،۸ تا ج ...

قبل میکرو بهت تقویتی ابوست یا کیوتن داد؟ مشکل ناباروریتون چیبود ؟گریدشون چیه مبارکت باشه به سلامتی

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انقدر این چند روز لوبیا سبز خوردم    

استرادیول نداد

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
قبل میکرو بهت تقویتی ابوست یا کیوتن داد؟ مشکل ناباروریتون چیبود ؟گریدشون چیه مبارکت باشه به سلامتی

یه قرص تقویتی دا  با کلسیم،اینایی که شما گفتی نداد،گریدشون رو نگفتن،هم همسرم ضعیفه،هم خودم مشکل ایمنی دارم که اسپرم و جنین رو پس میزنه 

هرگز رشته ی امیدم از تو قطع نمی شود...
هنوز مادر نشدم، اما میدانم که خیلی دلم برای کودک نداشته ام تنگ شده. دلم لک زده برای کودکی که جای خا ...

امیدوارم به حق مادرمون فاطمه زهرا هرررررچه زودتر مادر بشی عزیزم.

دلم بی نهایت گرفت و گریه کردم واقعا حرف های دل یک مادر منتظر رو زدی

😍به آرزوهایم قول رسیدن دادم😍
دارچين جون نينياي شما هم حركتاشون متفاوته؟ براي من يه هفته هايي يكيشون شيطون ميشه يه هفته هايي ...

ای جان به سلامت بیان پیشت.

قبل از فهمیدن جنسیتشون چه علائمی داشتی که نشون میداد دختره؟

😍به آرزوهایم قول رسیدن دادم😍
اره خیلی سخته ولی اخه چرا باید بتا افت کنه مثلا شاید پروژسترون روزیاد می کرد  دوزش رو اینجوری ن ...

والا دقیق نمیدونم اگه بتونم بعد تعطیلات شاید یه ویزیت برم...ولی به نظرم بیشتر به خاطر ضعف اسپرم بوده جنین رشدش متوقف شده 

اخی چه جالب ...خداروشکر ایشالا به سلامتی به دنیا بیاری پسملتو❤

قربونت عزیزم الهی این معجزه ها نصیب همه بشه انشاالله شماهم ب حاجتتاتون برسین 

اللهم صل محمد وال محمد و عجل فرجهم...انشاالله همه حاجت روا بشن😘😍آمین...