2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044584 بازدید | 684400 پست
اي جااانم. نبابا درگير اين موضوع نيستم خداروشكر😂تكون هركدومشونو جدا متوجه ميشي؟ ميشه فهميد كه هردو ...

آره خودتو اذیت نکن. ببین الان تو هفته تو نیازی نیست بیخودی بری چک شی به خودت استرس بدی. همه چیز انشالله خوبه. ولش کن حالشو ببر

چون جای حرکت متفاوته میفهمی کدوم داره حرکت میکنه. هر دو با هم رو هم میشه فهمید. من چند روز پیش احساس میکردم یکی داره اون یکی رو هل میده   آخه چپ ترین قسمت شکمم همزمان با راست ترین قسمت حرکت میکرد   

آره عزیزم دخترخالم چندسال رو شوهرش کار میکردن انواع عمل ها انواع داروها حتی یه اسپرم نداشت.... نمو ...

الهی خدا خیرت بده.ما هم تیر نوبت نمونه داریم شوهرم هم هورمون اش نرماله هم ژنتیکش.ببخشید با اولین بار میکرو جواب گرفتن .کجا انجام دادن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره عزیزم به شدت حرکاتشون متفاوته. حالا برای من همیشه اون کوچولوتره اکتیوتره. البته من بیشتر حس میکن ...

اي جونم🤗🤗

اوني كه سمت قلب شماس بزرگتره ؟

براي من اوني كه سمت قلبمه قد و وزنش بيشتره ولي زياد هم نيست تفاوتشون

من فكر كردم بچرخه ديگه همون طوري ميمونه

هنوز كه هردوشون سرشون بالاس🤗🤗

آره خودتو اذیت نکن. ببین الان تو هفته تو نیازی نیست بیخودی بری چک شی به خودت استرس بدی. همه چیز انشا ...

حالا جوجه سمت راستي من انگار دلش ميخواد سمت چپ باشه وقتي به پهلو راست ميخوابم هي لگد ميزنه و ابراز ناراحتي ميكنه😁

وسط مونده طفلي راستو دوست نداره😁

اي جونم🤗🤗 اوني كه سمت قلب شماس بزرگتره ؟ براي من اوني كه سمت قلبمه قد و وزنش بيشتره ولي زيا ...

آره عزیزم. منم چپیم بزرگتره. راستش همینجوری از چند نفر پرسیدم همه راستیشون کوچیکتر بود. پس اکثرا همینه

خداروشکر اختلافشون کمه. برای من که خوب نیست اختلافشون. اما دیگه نمیخوام غصه بخورم. قبول کردم یکیشون ریزه است دیگه   

نه عزیزم من دوبار پی جی دی کردم انتقال دادم منفی شد دیگه پی جی دی نکردم

عزیزم برا چی pgd میکردی؟

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
آره عزیزم. منم چپیم بزرگتره. راستش همینجوری از چند نفر پرسیدم همه راستیشون کوچیکتر بود. پس اکثرا همی ...

آره عزيزم غصه نخور

چون كلا دوتا بچه با ويژگيهاي متفاوتن ديگه

دوقلو همسان كه نيستن

يه خانومي هست تو اينستا دوقلو داره يكي بور و چشم رنگي يكيشون سبزه و مومشكي 

😊😊

سلام به همه، بچه ها من امروز رفتم پیش دکترم و ساک و کیسه زرده و جنین را دیدیم😍البته قلبش رو نتونستی ...

سلام عزيزم خداروشكر خيالت راحت شد، انشاالله چهارشنبه بهترين ملودي زندگيت رو هم ميشنوي😍

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️