2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044056 بازدید | 684355 پست
ان شاءالله به سلامتي و سروقت زايمان كني عزيزم  منم هنوز تحت نظر كلينيك بارداري ابن سينام ولي ...

سلامت باشی عزیزم، همچنین

راستش با تحقیق به هدف دوقلو نه. برای یه قلوها از هر کی شنیدم ازش راضیه. یه مطبش تو آیت الله کاشانیه که من اینجا میرم. یه مطب هم تو نوبنیاد داره.

دکترهای ابن سینا خودشون زایمان انجام نمیدن؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای دارچین جون منم به اندازه تو فک کنم ذوق کوچولوهات رو دارم🥰😘🤩قند تو دلم آب میشه .انشاالله به سل ...

عزیزدلم لطف داری   

انشالله کوچولوی خودت هم صحیح و سالم و سروقت بیاد تو بغلت     

سلام به همه، بچه ها من امروز رفتم پیش دکترم و ساک و کیسه زرده و جنین را دیدیم😍البته قلبش رو نتونستیم ببینیم گف چهارشنبه هفته آینده بیا، بعد من رفتم که مثلا داروهامو کم کنه کم که نکرد هیچ روزانه دو تا هپارین هم اضافه کرد😂هیچی دیگه این شما و این من با 4 تا آمپول روزانه😄، بهش گفتم برم سرکار گف تا قلبشو ندیدم نه😊، ولی حس خیلی خیلی خوبی بود انشالله همتون این حس رو در آینده ای نه چندان دور تجربه کنین🙏

ممنونم عزیزم توروخدا اینجا کسی بوده شوهرش آزو اسپرم باشه ولی بچه دار شده باشن

آره عزیزم

دخترخالم چندسال رو شوهرش کار میکردن انواع عمل ها انواع داروها حتی یه اسپرم نداشت....

نمونه از بافت بیضه گرفتن با تخمک خانمش میکرو کردن الان گل پسرشون نزیک ۶ سالشه

سلامت باشی عزیزم، همچنین راستش با تحقیق به هدف دوقلو نه. برای یه قلوها از هر کی شنیدم ازش راضیه. یه ...

چرا دكتراش زايمان هم انجام ميدن ولي من نميخوام برم پيششون

اصلا نميخوام دكترم بدونه كه آي وي اف كردم

چون هيچ كس خبر نداره از اطرافيانم

آمپول بتامتازون به شما ندادن؟ 

من همش دعا دعا ميكنم به ٣٦ هفته برسم

دارچين جون تكون فندوقاتو از چند هفته متوجه شدي؟

من تقریبا از بعد 20 هفته فهمیدم. قبلش مثلا تو 18 و 19 هفته خیلی خیلی به ندرت یه چیزهایی حس میکردم که بازم اصلا مطمئن نبودم حرکت نی نیه یا نه.

ولی از من به تو نصیحت خودتو تو هفته های پایین درگیر این موضوع نکن. الکی استرس میگیری. چون نه نشون دهنده سلامت بچه است نه هیچی. تا هفته های بالا (28 هفته) اهمیت نداره اصلا که حرکتشونو چقدر حس میکنی

سلام به همه، بچه ها من امروز رفتم پیش دکترم و ساک و کیسه زرده و جنین را دیدیم😍البته قلبش رو نتونستی ...

اي جااان دلم مباركه مامان خانم😍😍😍انشاالله بزودي قسمت همه بچه هاي تاپيك😍❤️

خداياشكرت....❤️ 
چند هفته ای؟ یعنی ترشح آبکی زیاد هم داشتی؟

دارچين جون نينياي شما هم حركتاشون متفاوته؟

براي من يه هفته هايي يكيشون شيطون ميشه يه هفته هايي اونيكي شيطون ميشه🤗🤗

الان نينيا شما چرخيدن؟

اصلا دوقلوها ميتونن بچرخن؟؟

چرا دكتراش زايمان هم انجام ميدن ولي من نميخوام برم پيششون اصلا نميخوام دكترم بدونه كه آي وي اف كردم ...

آهان. من با آی وی اف مشکلی ندارم. ببین محب کوثر اگه بخوای بری روی سزارین حساسن. البته دوقلویی رو نمیدونم، اما به کسایی که پرونده آی وی اف دارن اجازه سزارین میدن.

آمپول بتا هم نزدم. نظر دکترم اینه که فقط برای احتمال خیلی بالای زایمان زودرس باید تجویز شه و اثرش هم کلا یه هفته است. بنابراین همینجوری یلخی به کسی نمیده.

من تقریبا از بعد 20 هفته فهمیدم. قبلش مثلا تو 18 و 19 هفته خیلی خیلی به ندرت یه چیزهایی حس میکردم که ...

اي جااانم. نبابا درگير اين موضوع نيستم خداروشكر😂تكون هركدومشونو جدا متوجه ميشي؟ ميشه فهميد كه هردو باهم تكون ميخورن يا نه؟😢من نوبت بعديم پيش دكترم تير ماهه خييييلي مونده من ديوونه ميشم😞😞شايد هفته ديگه خودم برم سونو 😒

خداياشكرت....❤️ 
دارچين جون نينياي شما هم حركتاشون متفاوته؟ براي من يه هفته هايي يكيشون شيطون ميشه يه هفته هايي ...

آره عزیزم به شدت حرکاتشون متفاوته. حالا برای من همیشه اون کوچولوتره اکتیوتره. البته من بیشتر حس میکنم، دکترم گفته اینم مثل همونه. فکر کنم جاش هم باز تره راحت تره  

آره میچرخن. البته این کوچولوی من همیشه بریچ بود، اما بزرگتره هی بریچ سفالیک میشه   

2810