2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043755 بازدید | 684336 پست
دوستاني كه جنين فريز انتقال دادين يه سوال داشتم يه ماه قبل از انقال روز ٢١پريود امپول واريوپپتي ...

منم جنین فریز دارم عزیزم دکتر گفت روز ۲۱ این آمپولو تزریق کنم ولی تو اینترنت هرچی میزنم زده جلو گیری از بلوغ و درمان پرستات بدخیم 🤔

خدا خیر کنه😆

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دقیقا منم همینو میگم اما قبول نداره میگه از نظر من تو نمیتونی تخمک خوبی داشته باشی  نمیدونه تک ...

عزیزم ذخیره تخمدان اصلا ربطی به بارداری طبیعی نداره، مگر اینکه مدت زیادی تلاش کنی و نشه، یا فولیکول غالب نداشته باشی

در مورد ای وی اف هم تا خودت تخمک داری تلاش کن، چون خیلی ها با ذخیره های بالا هم تخمک های با کیفیت خوبی ندارند ، تقویت کن خودتو، به حرف دکترها هم گوش نده

۳۶ سال  ذخیرم زیر یک هست  اما فکر میکنم وقتی خودم با دو سه تا تخمک مشکل ندارم تو سیکل بر ...

كدوم مركز و كدوم دكتر مي ريد؟ 

٣٦ ساله تخمك و جنين هاي خوبي ميده ، حتي با ذخيره ي كم ، ممكنه چون الان داروي خارجي نيست مجبور شيد ٢ بار بريد تو سيكل تا جنين هاي بيشتري جمع كنيد

حتما ٣ ماه قبل مكمل هاي تقويت تخمك را استفاده كنيد و دكتر و مركزتون را هم عوض كنيد

بعضي مراكز  بيزنس روي تخمك اهدايي دارن و همه را ميخان به اون سمت سوق بزن 

كدوم مركز و كدوم دكتر مي ريد؟  ٣٦ ساله تخمك و جنين هاي خوبي ميده ، حتي با ذخيره ي كم ، ممكنه چ ...

کاملا موافقم، کاش انقدر با روح و روان ما بازی نکنند، خودشون هم میدونند که تعداد تخمک بالا هم دلیل بر داشتن تعداد جنین بالا ‌و‌ با کیفیت نیست

۳۶ سال  ذخیرم زیر یک هست  اما فکر میکنم وقتی خودم با دو سه تا تخمک مشکل ندارم تو سیکل بر ...

راست میگین حق باشماست.دکتر نباید انرژی منفی بده.  

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  

@زینبی_بابا    

سلام عزیزم این سونوی خواهرم هست که دوروز پیش داده بود یعنی امروز وارد ۳۹ هفته شد که قرار بود سزارین کنه ولی دکترش گفته احتمال اینکه ریه کامل نشده باشه هست و وزن جنین پایین هست احتمالا چون قبلا مایع امینو زیاد بود تازه داره جذب میشه حالا وقت داده برای ۱۶ خرداد که یه روز قبلش هم آمپول ریه بزنه بچه نخواد بره دستگاه خواهرم خیلی حالش بده پاهاش انقدر ورم کرده هیچ کفشی به پاش نمیشه با توجه به سونو دکتر درست گفته که باید تا ۱۶ منتظر بمونی.

خدایا شکرت
سلام عزیزم خوبی من زیر دلم تیر میکشه و ببخشید موقع نزدیکی درد دارم بنظرت با هیستروسکوپی علتش مشخص می ...

سلام عزیزم به دکترت بگو، از نظر آندومتریوز بررسی کنه 

البته بهتره بری کلینیک آندومتریوز و دردهای قاعدگی ابن سینا اونجا خوب بررسی میکنن

نه با هیسترو مشخص نمیشه به احتمال زیاد عزیزم 

2810