2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043779 بازدید | 684338 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کیا لنفوسیت تراپی شدن و باردلری موفقیت امیزی داشتن و تو بارداری چی باید مصرف کرد واینکه چندروز بعد ا ...

عزیزم قبلن یه کاربری بود به اسم عروس اقدس خانم بعد سه بار سقط با لنفوسیت و سرم و اینها مثبت شده بود ببین پیداش میکنی ولی @khooobi   جون لنفوسیت مثل اینکه تاثیر نداشت براشون

ممنونم عزیز دلم. ایشالله کوچولوهات به سلامت به دنیا بیان 😍 بله درست میگی❤️

سلام دارچين جون خوبي؟

دختر طلاها خوبن؟

شما كجا ميرفتي براي ان اس تي؟

دوقلوهارو همزمان انجام ميدادن؟

خانمابرای زیاد شدک تعداد تخمک و  کیفیتش چیکارابکنیم من همش ۷ تا تخمک برام تشکیل میشه کمک کنین&n ...

بچه ها اینجا میگن قرص dhea. اوبواست. پودر اینوفولیک. اینا خوبن 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سلام بچه ها کسی تازگیا dhea خریده از تهران آخه فروش اینترنتیا هیچ کدوم ندارن

تو یه تاپیکی دیدم بعضیها از داروخانه دکتر کلکتی پیدا کردن،،از نت شماره اشو دربیار بزنگ.

خانمابرای زیاد شدک تعداد تخمک و  کیفیتش چیکارابکنیم من همش ۷ تا تخمک برام تشکیل میشه کمک کنین&n ...

من پانکچز اولم بدون هیچ مکملی 8تا تخمک داشتم که فقط یه جنین تشکیل شد سری دومم هم با مکمل 8تا تخمک داشتم ولی 5تا جنین شد حتما قبلش مکمل بخور حیفه کلی پول ادم خرج میکنه و کلی امپول میزنه دور از جون بی نتیجه باشه . پس کیفیت مهم تره تا تعداد 40روز قبل پانکچرم خودم اوابوست ، کیوتن ، ویتامین دی هفته ای یه دونه ، ویتامین ای دو سه روز یه بار یه دونه ، امپول نروبیون هفته ای یه دونه ، ماکاویت اف روزی دوتا ،  

اگه ذخیره ات پایینه dhea هم بچه ها میگن خوبه من مصرف نکردم

همسرمم کل ویتامین دکتر داده بود بهش

سلام خانما کسی انتقال جنین دومرحله ای انجام داده میشه توضیح بدین درمورد شرایطش و اینکه شانس موفقیتش ...

سلام .انتقال دو مرحله ای به این صورته که اول جنین دو و یا سه روزه انتقال میدن و دو یا سه روز بعد جنین بلاست انتقال داده میشه 

در مورد شانس موفقیتش اطلاعی ندارم .شما کدوم مرکزی ؟

اون روز داخل مطب دکتر سه تا خانم جفت هم نشسته بودن که دومرحله ای انتقال دادن .یکیشون منفی شد ولی اون دوتا دوقلو باردار بودن 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
توکل به خدا عزیزم، ان شاء الله بهترین نتیجه رو بگیری خیلی زود

سلام عزیزم خوبی من زیر دلم تیر میکشه و ببخشید موقع نزدیکی درد دارم بنظرت با هیستروسکوپی علتش مشخص میشه ؟

ممنون میشم راهنمایی کنی عزیزم 🙏🙏🌺

سلام بچه ها کسی تازگیا dhea خریده از تهران آخه فروش اینترنتیا هیچ کدوم ندارن

سلام گلم دکتر برات تجویز کرده ؟آخه این قرص هورمونیه و فقط کسانی که ذخیره پایین دارن بهتره بخورن

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
2810