2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043881 بازدید | 684348 پست
دارچین جون خدا رو شکر بسلامتی ۸رو تموم کردی دیگه استرس نداره که! حالا هر هفته باید بری پیش رحیمی؟ نم ...

نه عزیزم هنوز 8 تموم نشده. الان تو ماه هشتم. آخر خرداد انشالله 8 ماهم تموم میشه.

ولله دلم میگه نرم، اما آخه رحیمی مرتب سونو میکنه و وضع بچه ها رو چک میکنه، هم آب دور جنین، هم خونرسانی جفت، هم دهانه رحم. بعد اینکه تخصصش بارداری پر خطره، بهتر میتونه بگه چیکار کنم. وزن بچه ها تقریبا هر دو سه هفته چک میشه. آخرین بار فکر کنم 30 هفته و 2 روز بودم یکیشون 1500 بود یکیش 1100. خوب اعداد خوبی نیستن اما میگم بازم شکر، به 36 هفته برسونم انشالله خیالم راحت میشه. فوقش بچه های ریز میزی دارم دیگه، بزرگ میشن   

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چیکا! @pishool    بچه ها تیکر بزارید دیگه 🥺 بزارید تاپیک تیکربارون بشه ماها ذوق کنیم ...

عزييييييزم😍 آخه هنوز سونو نرفتم، انشاالله شنبه همه چي خوب باشه ميزارم😅 

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
نه عزیزم هنوز 8 تموم نشده. الان تو ماه هشتم. آخر خرداد انشالله 8 ماهم تموم میشه. ولله دلم میگه نرم، ...

اي جااااانمممم خدا حافظشون باشه😍 بدنيا ميان تپلي ميشن  خيالت راحت

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
روز یازدهم انتقال جنین دو روزه بی بی چک منفی    

عزيزم خيلي زود زدي، من روز ١٤ زدم جنين بلاست، انقد كمرنگ هاله انداخت كه نميديدمش، همسرم هي قسم ميخورد من دارم ميبينم، منم نا اميد نشسته بودم، نگران نباش

سلام عزیزم. نمیدونم تمام فکر و ذکرم همینه.  واقعا نمیفهمم چرا تو مطب اون اینجوری میشم. برعکس م ...

اي باباااا نميشه نري پيش اون دكتره؟ اينجوري كه ادم بيشتر استرسي ميشه. نگران نباش گلي اينم ميگذره

خداياشكرت....❤️ 
اي باباااا نميشه نري پيش اون دكتره؟ اينجوري كه ادم بيشتر استرسي ميشه. نگران نباش گلي اينم ميگذره

آره فعلا دارم لنگون لنگون رد میکنم ببینم کجا خفت میشم   

انشالله برای هممون به خیر میگذره  

قربونت برم عزیزمم. انشالله زودی برسی به هفته های بالا با یه بارداری آروم و بی استرس     ...

مرسي عزيز دلم انشاالله😍 همين الان واسه سونو قلب داغونم از استرس🙈

مرسي عزيز دلم انشاالله😍 همين الان واسه سونو قلب داغونم از استرس🙈

باباا بیخیال، میری قلب خوشگلش رو میبینی دیگه. خیلی کیف میده. یه نقطه فسقلی که داره میتپه و باورت نمیشه یه روزی میخواد اونقدری بزرگ شه که تک تک دنده هاش رو هم توی سونو ببینی. سونوی قلب یه حس عجیبی داره. آماده باش برای حال خوش، نه اضطراب   

باباا بیخیال، میری قلب خوشگلش رو میبینی دیگه. خیلی کیف میده. یه نقطه فسقلی که داره می ...

واااااي چه حالي دادي بهم اول صبحي😍😍 روزمو ساختي♥️ خيلي منتظر شنيدن صداي قلبشم، انشاالله شنبه خوش خبر بيام🥰🥰

2810