2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043858 بازدید | 684348 پست
مبارک باشه🥳🥳🥳🥳🥳🥳 چقدر خوب که انتقال اول مثبت شدی خوشالمون کردی این دو هفته فکرشو میکردی مثبت ...

مرسی عزیزم

یه روزایی فک میکردم که حتما مثبت میشم یه روزایی کاملا نا امید بودم

اما درکل زیاد درگیرش نبودم مهمونی هم میرفتم 😄 

بزاق رو از روز ۱۲متوجهش شدم اما ۴-۵ روز هست که بدنم داغه

در عین حال گاهی لرز خفیف دارم و گاهی سردم میشه

گرفتگی شکمم روزای تقریبا دهم کمی داشتم

روز ۱۳ هم دلپیچه و تهوع شدید گرفتم در حد نیم ساعت

این مدت گاهی سرگیجه داشتم موقع بلند شدن از رختخواب

در کل همه علایمم چشم گیر نبودن شاید حالت عادی اگه بود اصلا متوجهشون نمیشدم

اما داغی بدنم واقعا مشهود بود ولی پاهام سرد بود

(خیلی توضیحاتم پیچیده شد😂)

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزيز دلم قربونت تو خوبي؟ نه شنبه ميرم. انقد استرس دارم كه خدا ميدونه🙈

فدات گلم منم خوبم شکر ،آخه استرس برای چی عزیزم ،مطمئن باش نی نی حالش خوبه و قلب خوشگلش رو میبینی 😍برای آرامش دلت آیت الکرسی میخونم عزیزم 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
خانم هاا لطفا اگر کسی بلده تفسیر کنه برام

عزیزم این رو خود دکتر باید ببینه و نظر بده ،من خودم فکر میکردم  آزمایشاتم نرمال ولی وقتی دکتر دید گفت که محض احتیاط پردنیزولون بخور ،حالا من زینبی بابا رو هم تگ میکنم اگر تونست راهنماییت کنه 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
خانم هاا لطفا اگر کسی بلده تفسیر کنه برام

@زینبی_بابا    

سلام عزیزم آزمایش دوستمون رو میبینی 

عزیزم این رو خود دکتر باید ببینه و نظر بده ،من خودم فکر میکردم  آزمایشاتم نرمال ولی وقتی دکتر د ...

ممنون...میدونی  تجربه ام ثابت کرده این دکترا بعضیاشون اصلا اهمیت نمیدن به بیمار و حرفاش...گفت من نوشتم گفتم نه خودم محض احتیاط رفتم دادم یه نگاه سرسررررری کرد گفت مشکلی نیست ....نمیدونم والا...میگم شاید تاثیر داشته تو منفی شدن انتقالم

ممنون...میدونی  تجربه ام ثابت کرده این دکترا بعضیاشون اصلا اهمیت نمیدن به بیمار و حرفاش...گفت م ...

کار خوبی کردی ،منم آزمایشاتم رو خودم انجام دادم ،اگر تهرانی یه ویزیت پیش دکتر زرنانی برو ،بچه‌ها خیلی تعریفش رو میکنن 

نه اصفهانم 

خوب یکی از بچه‌ها رفته پیش دکتر شرکت ،میگه دکتر خوبیه ،حالا بعد خودش آنلاین شد میاد آدرس میده 

فدات گلم منم خوبم شکر ،آخه استرس برای چی عزیزم ،مطمئن باش نی نی حالش خوبه و قلب خوشگلش رو میبینی 😍ب ...

نميدونم، شايد چون قبلش سونو نرفتم، نميدونم ولي دست خودم نيست😢 مرسي مهربون جانم😍😍

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
2810