2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044058 بازدید | 684355 پست
ممنون...میدونی  تجربه ام ثابت کرده این دکترا بعضیاشون اصلا اهمیت نمیدن به بیمار و حرفاش...گفت م ...

عزیزم دکترای زنان آزمایش ایمنی اصلا تو تخصصشون نیست نگاهش هم نمیکنن پیگیر شو به یه دکتر ایمونولوژی ویزیت شو حتما اصفهان بچه ها پیش دکتر شرکت یا دکتر شاکریان میرن  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دارچين جون شما الان ٣٢ هفته اي زمان زايمان رو كي احتمال دادن براتون؟ با كدوم دكتر زايمان ميكني و ك ...

بله عزیزم فردا 32 هفته ام تموم میشه.

راستش هیشکی هیچ حرفی از زایمان نمیزنه    من مرتب پیش رحیمی شعرباف میرم برای مراقبت بارداری، الان یه ماهی هست هر هفته میرم. قبلش هر دو هفته بود. چون فشارم مخصوصا تو مطب رحیمی خیلی بالا میره، انقدر درگیر شرایط بارداری و آزمایش های تکمیلی میشه که تاریخ نمیده اصلا! یه جورایی احساس میکنم فکر میکنه من اورژانسی میشم آخرش و حرف از تاریخ نمیزنه   

البته رحیمی زایمان انجام نمیده. میخوام با دکتر شهاب الدینی تو محب کوثر زایمان کنم. اونم گفت هر وقت رحیمی اوکی داد بیا برای وقت زایمان.

بله عزیزم فردا 32 هفته ام تموم میشه. راستش هیشکی هیچ حرفی از زایمان نمیزنه     من مرتب پ ...

سلام دارچين جون اصلا فكرتو رو اورژانسي نذار. بيرون فشارتو ميگيري چنده مگه؟ من دكترم اون روز گفت دوروز بيرون چك كن ممكنه فشار الانت مقطعي باشه نگران نباش ولي چك كن. معلوم نيست تو مطب از استرسه چيه كه اونجوري ميشي نترس عزيزدلم

خداياشكرت....❤️ 
سلام دارچين جون اصلا فكرتو رو اورژانسي نذار. بيرون فشارتو ميگيري چنده مگه؟ من دكترم اون روز گفت دورو ...

سلام عزیزم. نمیدونم تمام فکر و ذکرم همینه. 

واقعا نمیفهمم چرا تو مطب اون اینجوری میشم. برعکس میرم مطب شهاب الدینی فشارم 12 رو 7 یا 8 هست. این فشار برای منی که قبل بارداری هم همین بودم عالیه. پیش متخصص قلب رفتم 13 روی 8 بود که گفت اوکیه برای شرایط تو. گفت همش استرسه. تو خونه هم نهایت تا 13.5 میره بالا. اما تو مطب رحیمی میرسه به 16 روی 9 و این عددها. هر هفته چند ساعت تو مطبش درگیرم و آزمایش میدم تا ببینم خدایی نکرده مسمومیته یا نه   روزی که میخوام برم پیشش عزا میگیرم... برعکس هر هفته هم باید برم. گاهی دلم میخواد دو سه هفته بهش سر نزنم اصلا. آخه ویزیتش داره اذیتم میکنه واقعا.. 

سلام عزیزم. نمیدونم تمام فکر و ذکرم همینه.  واقعا نمیفهمم چرا تو مطب اون اینجوری میشم. برعکس م ...

دارچین جون خدا رو شکر بسلامتی ۸رو تموم کردی دیگه استرس نداره که! حالا هر هفته باید بری پیش رحیمی؟ نمیشه فقط پیش همون شهاب بری؟ آخرین سونو وزن نازنازیا چقدر بود؟ 

2810