2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044006 بازدید | 684354 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیییزم اره لابد برای همونه مگه قندت چند بود؟ البته نگران نباش خیلی ها استفاده میکنن منم مشکل فشار ...

ناشتام ١٢٤ بود

تو يه هفته كه رعايت كردم ناشتام شده زير ٩٠ ولي بعد شام بالاتر از١٢٠ ميشه كه فعلا  براي شام ٤ واحد گفته بزنم

اشتباه كردم تو يك ماه گذشته بستني خوردم 

ان شاءالله كه به خير بگذره برامون

به برای تقویت رحم عالیه  خصوصا در دوران بارداری  فقط حتما باید نیم پز یا بصورت کمپوت و م ...

من خام ميخورم كه🤦🏻‍♀️

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
روزي چقدر انسولين مي زنيد؟ دائم بايد قندتون را چك كنيد با دستگاه؟ 

٤ واحد انسولين قلمي قبل شام

بايد ناشتا چك كنم و هر دوساعت بعد از وعده غذا صبحانه و ناهار وشام

البته تو اين هفته خيلي بيشتر چك كردم كه ببينم اوضاع چه طوره

چون اصلا از ديابت سردرنميارم😕

عزیییزم اره لابد برای همونه مگه قندت چند بود؟ البته نگران نباش خیلی ها استفاده میکنن منم مشکل فشار ...

دارچين جون شما الان ٣٢ هفته اي

زمان زايمان رو كي احتمال دادن براتون؟

با كدوم دكتر زايمان ميكني و كدوم ببمارستان؟؟

عزیزم بعضی بچه ها میگفتن یکی صبح یکی شب اگه هم کلا میخوای یکی بخوری صبح بخور.راستی یا نیم ساعت قبل غ ...

اره یکی میخوام بخورم .من دوسه ماهه مکمل میخورم اما مرتب نه .امروزم رفتم پرگناگر خریدم بااینوفولیک .یه ماه قبل پانچر بخورم کافیه دیگه؟

اره یکی میخوام بخورم .من دوسه ماهه مکمل میخورم اما مرتب نه .امروزم رفتم پرگناگر خریدم بااینوفولیک .ی ...

آره عزیزم خوبه. من پرگناکر نمیخرم دیگه. ماکاویت و اینوفولیک. کیوتن. ویتامین ای. سی. دی. ال آرژنین. امگا ۳. ملاتونین. فولیک اسید اینا رو میخوام بخورم از فردا انشالله. اگه میخوای بری توی سیکل بخور اگه نه همه رو جمع کن حدود یه ماه یا دو ماه قبل پانکچر بخور که دیگه نخوای دوباره کلی هزینه کنی از اول.

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
من خام ميخورم كه🤦🏻‍♀️

عزیزم‌ به خام وقتی بصورت مداوم خورده بشه خوب نیست خصوصا برای خانم باردار

باعث گرفتگی عروق میشه یا نیم پز کن بذار خنک بشه بخور یا بصورت کمپوت با کمی شکر و هل بپز خوشمزه تره 

آره عزیزم خوبه. من پرگناکر نمیخرم دیگه. ماکاویت و اینوفولیک. کیوتن. ویتامین ای. سی. دی. ال آرژنین. ا ...

دقیقا دارم ذخیره میکنم برا پانچرم .مرسی که جواب دادی خواهر .ان شاء الله این داروها برا هردومون خیرباشه

2810