2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043964 بازدید | 684353 پست
اهااااان من اون دوازده یادم بود ببخشید🙈 که میگفتی تا هزار ساک دیده میشه و انشاالله ساک منم مشخص

اره عزيزم من روز ١٢ ازمايش دادم روز ١٣ رفتم سونو دكترم براي روز ١٤ برام ازمايش كلي نوشت كه توش تيتر بتا هم بود. اشكال نداره گلم😘

خداياشكرت....❤️ 
اره عزيزم من روز ١٢ ازمايش دادم روز ١٣ رفتم سونو دكترم براي روز ١٤ برام ازمايش كلي نوشت كه توش تيتر ...

اره گلم اشتباه کردم

جوجه های نازت چطورن

من همیشه پیگیرتم😍🙈من دوباره هفته بعد انتقال دارم برام‌دعا کن مامان خانوم❤

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم تومام بهم گفتن ۱۵ میلیون .البته خوددکترم انجام نمیده معرفی‌کرد به یه دکتر دیگه .واقعا زیاده پانز ...

شما پيش دكتر سربازي رفتيد براي لاپارا و هيسترو؟ 

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦
نه عزیزم من که یه شب خیلی لرز کردم روز 11 بود اگر اشتباه نکنم بعد هم مثبت شدم

جنینای شما پنج روزه بودن؟

روزای دیگه چه علائمی داشتی؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
اره گلم اشتباه کردم جوجه های نازت چطورن من همیشه پیگیرتم😍🙈من دوباره هفته بعد انتقال دارم برام‌دع ...

قربونت برم عزيزدلم الحمدالله. عزززززيزم الهي بسلامتي😍😍😍😍انشالله بهترينا برات اتفاق بيفته گلم 😍

خداياشكرت....❤️ 
خانم هاا لطفا اگر کسی بلده تفسیر کنه برام

سی دی مارکر ۴ و ۸ عددش بالاست. همون دو تا که با رنگ قرمز مشخص شده

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
[QUOTE=193248413]سی دی مارکر ۴ و ۸ عددش بالاست. همون دو تا که با رنگ قرمز مشخص شده[/QUOT اخه نشون دک ...

شاید چون درصدای سمت چپ خوبه گفته مشکلی نداره

abs.count یعنی Absolute count

به معنیه شمارش کامل

دقیقا نمیدونم همین ای بی اس یعنی چی

مخفف کلمه Absolute میشه به معنی کامل (حجم کلی)

خب یعنی چی که شمارش کامل تو رنج نرمال نیست...

خب بنظر من درسته که درصدش نرمال شده ولی تعداد کل هم مهمه. 

یکمی جواب ازمایش پیچیده است

مال من فقط یه عدد و رنج نرمال رو زده

حالا بقیه بچه ها هم میان پیامتو میبینم راهنمایبت میکنن

ولی در کل توی ازمایشات ایمنی بعضی وقتا اعداد نرماله ولی دکتر دارو میده و میگه درسته که نرماله ولی باید عددش پایین تر باشه

مثلا برا یکی از بچه ها یکی از سی دی مارکرا نرمالش ۳۰ بود ولی دکتر گفته بود بهتره بالاتر از ۱۲ نباشه

2810