2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043904 بازدید | 684349 پست
نميدونم، شايد چون قبلش سونو نرفتم، نميدونم ولي دست خودم نيست😢 مرسي مهربون جانم😍😍

فدات  ❤

یعنی سونی ساک نرفتی ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
ممنونم.....کاش بیادادرسش رو بده و اینکه راضی بود یانه

فردا آنلاین شد جوابت رو میده نگران نباش ولی حتما پیگیر این قضیه باش

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزيزم  ممكنه به من بگي چه قرصاي تقويتي براي تقويت تخمك براي پانكچر استفاده كردي؟

پودر اينوفوليك يا  myo inositol  روزي ٤ گرم (٢ گرم صبح و ٢ گرم شب ) 

Dhea روزي75 ميلي گرم، كوكيوتن روزي ٦٠٠ تا ٨٠٠ ميلي گرم در چند نوبت، ال ارژنين روزي ٦ گرم (٣ تا دو گرم)، ال كارنتين روزي 1000 ميلي گرم ، اسپرين ٨٠ روزي يك عدد، ويتامين d هزار ميلي گرم هر روز ، ويتامين400  E يكروز در ميان ، ملاتونين ٣ ميلي گرمي شب موقع خواب و سلنيوم يك روز در ميان 

از چند ماه قبل بايد خورده بشه و البته اوابوست همون اينوفوليك يا myo inositol  هستش 

اوابوست تركيبي از فوليك اسيد ، ملاتونين و Myo-Inositol و كمي كيوتن هستش كه در صورتيكه موارد بالا مصرف بشه نيازي به مصرف اوابوست نيست

عزيزم شما از جنين شناس ابن سينا راضي هستيد؟ 

اصلا" و ابدا" ابن سينا براي تعيين جنسيت خوب نيست براي همه اخرش فقط يك جنين مي مونه كساني را ميشناسم كه ٢٠ تخمك و ٣٢ تخمك داشتن اخرش بهشوت گفتن فقط يك جنين با جنس مورد نظر دارن ، معلوم نيست چيكار ميكنن كه همه ي جنين ها را از بين مي برن 

توکل به خدا عزیزم، ان شاء الله بهترین نتیجه رو بگیری خیلی زود

سلام عزیزم

بالاخره رفتم پیش دکتر مشایخی هم خوب بود هم بد

اینکه گفت لاپاراسکوپی نمیخوام خوب بود البته یه سونوی داپلر برای بررسی کامل نوشت یه اقای دکتری رو هم خودش معرفی کرد که برم خوب بود

اما در مورد لوله ها و ذخیره گفت زیاد وضعیت خوبی نداری اهدایی نمیخوای چون همون ۴ تا تخمک رو دوباره میشه گرفت اما طبیعی لصلا باردار نمیشی گفت اگر ذخیره باللتری داشتی میگفتم لاپاراسکوپی کن شاید یکی از لوله ها باز بشه و بشه وقت داد برای طبیعی اما الان شرایط خوبی نداری مورد حادی هم نداری که بخوای انجام بدی

ممنون از راهنماییتون 

فدات  ❤ یعنی سونی ساک نرفتی ؟

نه بهم وقت نداد، گفت باتوجه به بتا بايد شنبه ١٥ ام بياي، فك كنم سيستمش اينجوريه، يادمه آنا جونم مستقيم رفته بود سونو قلب

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
توکل به خدا عزیزم، ان شاء الله بهترین نتیجه رو بگیری خیلی زود

فقط یه سوال دیگه دکتر گفت ازمایش کاریوتایپ یا یه همچین چیزی هم نوشته بدم یا نیاز نیست 

واقعیتش نمیخوام هر چی میگن رو چشم بسته انجام بدم 

در مورد شیوه کاریشون و داروها دکتر مشایخی گفتن خوب بوده خیالم راحت شد اما اینو فراموش کردم بپرسم

من روزی دو تا گفت بخور ۳۰تا کلا الانم که ۵ روز ازش گذشته نمیدونم دیگه دیر میشه بگم کسی از تهران برام ...

اره عزیزم بخواد تاثیر بذاره میذاره من کلا فک کنم ۱۰ تا مونده 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..

سلام دوستان 

ممنون ميشم اگر كسي ميدونه كمكم كنه .،

من ميخام لاپارا و هيسترو بشم و بعدش پانكچر. 

ميخاستم ببينم فرقي ميكنه اول لاپارا بشم بعدش پانكچر يا برعكس؟ واقعا لاپارا تو كم شدن ذخيره تاثير داره؟ 

ممنون ميشم كسي ميدونه كمكم كنه خيلي سردرگمم. 

هفته ديگه وقت لاپارا دارم . 

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦
2810