2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043856 بازدید | 684348 پست
سلام خانوما کسی میدونه میکرورلین یا واریوپیتیل رو کدوم داروخانه داره؟؟ هرکی میدونه لطفا جواب بده 🙏 ...

عزیزم منم قبل انتقال خیلی دنبال واریوپیتیل گشتم خیلی اخرشم ایرانی پیدا کردم داروخانه های تهران اکثرا دارن مثل هیراد 

ممنون عزیزم انشاالله قسمت خودت بشه شوره جان..سر زایمان بیادت بودم❤

عزیزم خیلی تبریک میگم 

امیدوارم به سلامتی و دل خوش بزرگش کنی و خوشبختیش رو ببینی

هروقت به صورت نازش نگاه میکنی یا شیر میدی برای ماهم دعا کن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم دکتر برات فرتیل سی ام نوشت؟بمن گفت ۳۰ تا بگیر بستش ۹۰ تایی میگه ۸۵۰ بنظرت بگیرمش ؟کسی نیست با ...

اگر مونده چیزی منم میتونم شریک بشم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام خانما کسی انتقال جنین دومرحله ای انجام داده میشه توضیح بدین درمورد شرایطش و اینکه شانس موفقیتش ...

n

@shadennn          سلام عزیزم به دوستمون راهنمایی میدی  

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
گلم با هیسترو داخل حفره رحم بررسی میشه با لاپرا بیرون رحم و لوله ها اشکال نداره عزیزم میدونم سخته ...

مرسی گلم 

ببینم میشه شوهرم رو راضی کنم 

خودم هم برای گرفتن وقت پیام دادم ببینم جواب میدن

بازهم ممنون ازت خدا کوچولوت رو برات حفظ کنه و به خودت و خانوادت سلامتی بده

انشاالله این سری کلی جنین با کیفیت تشکیل میشه و با اولین انتقال مامان میشی عزییییزم🥰🥰🥰

انشالله عزیز دلم. انشالله که خودتم الان مامان شدی و با یه بتای تپل میای 😍😍😍😍😍

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
ای جانم ب سلامتی انشاالله عزیزم 😍😍الهییی ایندفه خدا حسابی غافلگیرت کنه و با اولین انتقال مثبت بشی ...

سلامت باشید عزیزم. الهی آمین انشالله. تا چشم رو هم بذاری تمومه میبینی روز آز رسیده الهی که چسبیده به دلت و مصلحتت همین دفعس که دوباره مامان بشی انشالله 😍

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
آلوچه روش نوشته بود روزی سه تا منم روزی سه تا خوردم تا روز انتقال از دکتر پرسیدم ادامه بدم گفت اره ت ...

من روزی دو تا گفت بخور ۳۰تا کلا الانم که ۵ روز ازش گذشته نمیدونم دیگه دیر میشه بگم کسی از تهران برام پیدا کنه 

من روزی دو تا گفت بخور ۳۰تا کلا الانم که ۵ روز ازش گذشته نمیدونم دیگه دیر میشه بگم کسی از تهران برام ...

بیخیال باش عزیزم

اون فقط یه تقویتیه و قرار نیست معجزه کنه 

دیگه نمیخواد بگیری به نظرم بسپار بخدا مگه این هگه آدم که مثبت میشن حتما فرتیل خوردن

الان آرامشت از همه چیز مهم تره

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
2810