2777
2789
عنوان

چرا بعضیا اینجوری ان آخه

84 بازدید | 14 پست

خونه ما نزدیک دانشگاهه یکی از همکلاسیام تهرانه ولی،

آب دانشگاه مشکل پیدا کرده بود قطع شده بود اینم دستشویی داشت من تعارف کردم خونه ما نزدیکه بره دسشویی،اومد دسشویی کرد نشست رو مبل تو گروه دید زدن کلاسمون لغو شده دیگه نرفت

دیگه منم فکر کردم سر زمین درد نمیاد که ما تو خونه نشستیم اینم همکلاسیمه تا شروع کلاس ها خونه ما بمونه.یکم حرف زدیم ک از درس خسته شدیم شوهر بهتره اینا..بعد گفت حالا من باز یه چیز ولی کی تورو میگیره آخه

لحنشم با خنده شیطانی بود😒

حالا من قیافه ام خوبه همه میگن خوشگلی رفتارمم ایرادی نمیبینم نمیدونم چرا همچین حرفی زد

ساعت ۱ شد نرفت مامانم دیگه صدامون کرد برا نهار 

اومد آشپزخونه دید غذا قرمه اس گفت قرمه سبزی معده درد میشم دیگه چیزی ندارین بخورم؟

خلاصه مامانم براش همبرگر سرخ کرد 

مامانم داشت گوجه و..از یخچال درمیاورد در یخچال باز شد فکر کنم چشمش خورد به ترشی و سالاد کلا خیره نگاه کرد 

گفتم برات کدوم ترشی رو بیارم،گفت نمیخورم ولی دارم تعارف میکنم کلم دوست دارم اونو بیار:|

باز بحث شد مامانم گفت که من رفتم کلاس آشپزی و کیک پزی و...

گفت من خیلی کیک دوست دارم دفعه اومدم برام کیک درست کنین 

حالا من اصلا اینوو نمیشنااسم در حد همکلاسی هستیم فقط دختر خاله شد زود

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اه چ بی شخصیته خاک برسر دفه دیگه دیدی تو شلوار بر..ینه هم نیارش تو خونتون

در نگاه اول اصلاا اینجوری نیست تو کلاس خیلی مظلوم بود 

آره بابا قطعااا 

اصلا رفتارشو دوست نداشتم 

انگار الکی گفته اب قطعه که فقط بیاد خونتون😐😂

نه واقعا قطع بود بقیه بچه هاهم رفتن گفتن ولی از اونجایی که برای دفعه های بعد نقشه کشیده امکان داره همچین دروغی بگه😂

نه واقعا قطع بود بقیه بچه هاهم رفتن گفتن ولی از اونجایی که برای دفعه های بعد نقشه کشیده امکان داره ه ...

خیلی باهاش صمیمی هستی و میبینیش

با این طرز حرف زدن مشخصه ادم منفی هست ازینا ک لابه لا حرفاشون منفی حرف میزنن مث همین که گفته کی تورو میگیره

من بودم با ادمای این چنین پیرت میکنن نابودت میکنن انرژی منفی زیاد بهت میدن 

دوری کن ازش 

حقته خب ادم مگه هرکیو دید دستشو میگیره میبره خونش دستشوییشو رفت باید میگفتی بریم من جایی کار دارم

هرکی ام نیست که به هرحال همکلاسیمه 

تا ۷ شب هم کلاس داشتیم نمیتونست ۷.۸ ساعت نگه داره میمرد بدبخت😐

یه ذره مهربونی اشکالی نداره که ولی

دیگه من فکر نمیکردم انقدر پرو باشه مهربونی به این یکی اصلاا نمیاد

هرکی ام نیست که به هرحال همکلاسیمه تا ۷ شب هم کلاس داشتیم نمیتونست ۷.۸ ساعت نگه داره میمرد بدبخت😐یه ...

عزیزم خودت میگی همکلاسیته بله درسته مهربونی اشکال نداره ولی الان مطمئن باش که با پررویی بازم میاد خونتون 

خیلی باهاش صمیمی هستی و میبینیشبا این طرز حرف زدن مشخصه ادم منفی هست ازینا ک لابه لا حرفاشون منفی حر ...

نه بابا صمیمی نیستیم وگرنه به جای همکلاسی میگفتم دوستمه 

این چیزایی ام که تو خونمون دیدم ازش جدید بود 

کلا با آدمی که تو کلاس بود کاملا فرق داشت 

عزیزم خودت میگی همکلاسیته بله درسته مهربونی اشکال نداره ولی الان مطمئن باش که با پررویی بازم میاد خو ...

من آدم پرویی نیستم ولی در مقابل این باید

مقابله به مثل کنم 

مثل خودش رفتار میکنم از این به بعد اگه بخواد بیاد همین قدر پرو و بیشعور🤌🏻