2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044013 بازدید | 684354 پست
باور كن زماني بي بي چك زدم مثبت شد حال همسرم بد شد ريه اش دركير شده بود خيلي گريه كردم از خدا خواستم ...

پس عزیزم بازم خداروهزارمرتبه شکر که همسرتون الان بهترن انشالله هیچوقت توبیماری نبینی عزیزاتو واقعا باید خدا بخواد ایشالله بزودی طبیعی خدا صاحب پسر کنه شمارو بازم هزاراااان  بار شکر برای وجود دخترتون خدا حفظش کنه براتون گلم.

در اندک من تویی فراوان یارب..

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره گلم استرس نداشته باش اصلا.منم به فکرم زده بود برم پشیمون شدم 😂😂😂

پس من تنها نيستم😄

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
مرسی قربونت برم من چندماه پیش پانکچر شدم ویتامین د و فولیک و پردنیزون رو که هم قبل پانکچر هم قبل ان ...

منم همه شون رو می خورم پردنیزولون رو با دوز چند مصرف می کنی مال من دوزش ۵ هر ۱۲ ساعت بعد نزدیک انتقال بیاد قطع کنم یه هفته بعد ادامه بدم به شما هم این جوری گفتن مصرف کنید 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
عزیزم دکتر برات فرتیل سی ام نوشت؟بمن گفت ۳۰ تا بگیر بستش ۹۰ تایی میگه ۸۵۰ بنظرت بگیرمش ؟کسی نیست با ...

سلام عزیزم والا نمیدونم چقد تاثیر داره تو مثبتی برا آمادگی رحمه من خودم گرفتم ولی خب منفی شدم منظورم این نیست بی تاثیره خیلی عوامل هست که کمک مبکنه به مثبتی اینم یکیش هست درکل دوباره نمیخرم چون اندومترم روز ده ۱۰ بود و سه خطی خودشم خیلی تعریف میداد 

هیچ چیز اینجا صد در صد نیست ینی بگی اگه نخرم نمیشه خیلیا نداشتن ولی مثبت شدن  و برعکس 

فک کنم بیشتر گیجت کردم با این توضیحاتم تا کمک کرده باشم 😂

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
عزیزم من شوهرم مشکل ضعیف بودن اسپرم داشت ک اهواز خیلی رو این مورد کار نکرد من نوزده تا تخمک داشتم هف ...

من اهواز ۲۰ تا تخمک داشتم که ۱۰ تا جنین ۴ روزه شد سه بار انتقال دادم نشد هم اندومترم خوبه هم اینکه هیسترو شدم بی مشکل ... و ایمنی هم مشکل ندارم نمیدونم همش شانسه ینی که سه بار بی علت منفی بشم همش میکم شاید جنینام خوب نیست باید دوباره پانکچر شم ... 

تقویتی به همسرت چی دادی ؟

سلام عزیزم والا نمیدونم چقد تاثیر داره تو مثبتی برا آمادگی رحمه من خودم گرفتم ولی خب منفی شدم منظورم ...

بستش ۹۰ تایی این گفته ۳۰ تا بخورم گیرمم نیومد از کجا خریدی ؟سه تا انتقالت استفاده کردی؟اره واقعا باید فقط خدا بخواد 

بستش ۹۰ تایی این گفته ۳۰ تا بخورم گیرمم نیومد از کجا خریدی ؟سه تا انتقالت استفاده کردی؟اره واقعا بای ...

من از داروخونه دکتر صادقی همون بسته ۹۰ تایی رو خریدم 

ولی دوستم دو هفته پیش داروخونه صادقی بهش دونه ای داده بود 

2810