2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044108 بازدید | 684359 پست
مکمل چی خوردی امشب برات کلی دعا می کنم فردا حتما خبر بده عزیزم 

مرسی قربونت برم

من چندماه پیش پانکچر شدم ویتامین د و فولیک و پردنیزون رو که هم قبل پانکچر هم قبل انتقال و الان دارم

اما خودم و همسرم قبل پانکچر کیوتن میخوردیم ارژنین امگا ویتامین e خلاصه هرچی دم دستم بود رو میخوردم 😅بعضیاشونو یک روز در میان

قبل انتقال دکتر لاکتوفم هم به داروهام اضافه کرد که هنوزم میخورم پروبیوتیک هست

نگران نباش خیلی چنین چیزی کم پیش میاد انشالله که مثبتی هیچ علایمی نداری؟

ممنون عزیزم

بدنم داغه پاهام سرد لرزم دارم(نمیدونم این چه مدله) روز ده یازده علائم پریود داشتم گاهی سرگیجه دارم 

بزاق دهنمم زیاد شده(حالا نمیدونم شاید چون بهش فکر میکنم تلقین باشه)

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم من امروز روز ۱۳هستم و فردا باید برم تست بدم دیروز بیبی مثبت شد اما راستش با خوندن پی ...

به به مبارک باشه😍 بد به دلت راه نده انشالله عدد بتاتم بالاست. جنینات چند روزه بودن؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
اره ديگه هرگز اونجا نميرم وقتي زنگ زدم قششششنگ دزديشون بهم ثابت شد ديگه خوردن پول مردم از هر راهي تو ...

چیکا جون چرا نمیری جهاد دانشگاهی انجام بدی عزیزم ،من امروز تیروئید و ویتامین دی و پرولاکتین و چند تا آزمایش دیگه رو انجام دادم شد ۱۸۸ تومن ،منم خیلی ناراحت شدم که چرا گرون شده ،ببین تعرفه ها زیاد شده ولی نه در این حد که از تو گرفت 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
سلام عزیزم  شما هنوز انتقال ندادی؟؟

سلام عزیزم

نه هنوز انتقال ندادم

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
اره بازم میخوام باهاش ادامه بدم روز انتقال هم دستامو گرفته بود و برام توضیح میداد مراقبت هارو مثل ...

چقدر جالب

این دکتر من که تو شهر خودمون باهاش ویزیت میشم همینجوریه

دنیای آرامشه

موقع انتقال قرآن میخونه همش ذکر میگه

انقدر حال خوب به آدم منتقل میکنه

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
چیکا جون چرا نمیری جهاد دانشگاهی انجام بدی عزیزم ،من امروز تیروئید و ویتامین دی و پرولاکتین و چند تا ...

ديگه گفتم اينجا نزديكه برم خير سرم اينقدر حالم بد شد😞اخه همش دوتا دونه فاكتور بود ديگه هرگز نميرم اونجا😐

خداياشكرت....❤️ 
ديگه گفتم اينجا نزديكه برم خير سرم اينقدر حالم بد شد😞اخه همش دوتا دونه فاكتور بود ديگه هرگز نميرم ا ...

عزیزم بیخیال دیگه حرص نخور فدای سر دو تا فرشته نازت دیگه کلات افتاد اونطرف نرو 😂😂

متاسفانه قبول نکرد  میگه همینجا برو تموم بشه خودت رو اسیر راه نکن بعد همش دودل میشی برام دعا ...

خب اگه همسرت با هزینه مشکلی نداره و مام بهتون نزدیکه به حرف امسرت گوش کن. خیر باشه برات❤

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
نگران نباش من اصلا درد سینه نداشتم هنوزم ندارم 

خدا خيرت بده خيالم راحت شد😍 دلم ميخواد برم باز آزمايش بتا بدم😂

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
2810