2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044104 بازدید | 684359 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون عزیزم بدنم داغه پاهام سرد لرزم دارم(نمیدونم این چه مدله) روز ده یازده علائم پریود داشتم گاهی ...

بیدار هوش تمام علایمت مثل سری قبل من هست البته دور از نتیجه 

اما آب دهان زیاد بخاطر داروهای هورمونی هست

ممنون عزیزم بدنم داغه پاهام سرد لرزم دارم(نمیدونم این چه مدله) روز ده یازده علائم پریود داشتم گاهی ...

من روز ۷ یا ۸ بود تب و لرز کردم فکر میکردم مریض شدم ولی صبحش خوب شدم انشالله که همش علایم بارداریه مثبت فکر کن بی بی چکم که مثبت بوده دیگه جای فکر منفی نداری

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
سلام عزیزم خیلی ممنون❤❤❤ من سه شنبه زایمان کردم...همش دلم اینجا بود که بیام و بهتون خبر بدم ولی متاس ...

وای وای وای، خداروشکررررر عزیزم خیلی خیلی تبریک میگم. انشالله همیشه سلامت باشه پسر قهرمانمون        چقدر خوشحالم که بالاخره خداروشکر بارداریت با خوبی و خوشی تموم شد. اصلا حس و حال اون روزهات یادم نمیره، الهی شکر    

خدا خيرت بده خيالم راحت شد😍 دلم ميخواد برم باز آزمايش بتا بدم😂

اره گلم استرس نداشته باش اصلا.منم به فکرم زده بود برم پشیمون شدم 😂😂😂

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
چیکا جون ویتامین د۳ ازاد حدود ۱۱۰ هست، ولی tsh میدونم ازمایش گرونیه نسبتا، حتی با بیمه،

نه عزیزم tsh خیلی ارزونه اتفاقا. من دو روز پیش آزمایشگاه نور تو بلوار کشاورز دادم با t3 و t4 شد 50 تومن با تامین.

سلام بچه ها  من روز٩ بي چك مثبت بود روز ١٣ ازمايش دادم بتا منفي سه تا ديكه از دوستام بي بي چك م ...

عزیزم همه تون با نصر انتقال دادین؟ وا پس یکی تو یه گروهی میگفت همه انتقالی های نصر مثبت شدن و دمش گرم و فلان 

من تاسه ماهگی همین حالم بودسطل زباله کنارم شبانه روزبزاق دهنم میرفت

اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم.
عزیزم همه تون با نصر انتقال دادین؟ وا پس یکی تو یه گروهی میگفت همه انتقالی های نصر مثبت شدن و دمش گر ...

اره ١٠نفر ١ نَفَر مثبت شده تو گروه  تعيين جنسيت كه داشتيم تو تلگرام ،نه من تو گروه ماماناي ارديبهشتم تعداد منفي ها خيلي خيلي بيشتراز مثبت ها ست 

2810