2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044282 بازدید | 684374 پست
دوست خواهرم بوده برا همین زیاد اطلاع ندارم دختر ۸ ماهه میخواست سقط کنه دکتر گفت بچه رو بده به منشی م ...

ممنون ولی باور کن انقد پیچ و خم قانونی داره ا خدا میدونه اونا ک هنوز نشدن اصلا واگذهری فرزند ب غی غیرقانونیه و باید از راه دیگه واردشد 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من خیلی بی اشتها شدم کشش ندارم چیزی بخورم

منم دلم غذا نميخواد، بيشتر دوست دارم ميوه بخورم، ولي تهوع ندارم 

درد سينمم خيلي كم شده، دارم نگران ميشم😔

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
برو ال یاسین اونجا من اقاحسینی بودم

عزیزم یه کم در مورد دکتر آقا حسینی اطلاعات میدی بهم؟من زیر نظر ایشون هستم،و ماه آینده انشاالله انتقال دارم باهاشون،ممنون 

هرگز رشته ی امیدم از تو قطع نمی شود...
منم دلم غذا نميخواد، بيشتر دوست دارم ميوه بخورم، ولي تهوع ندارم  درد سينمم خيلي كم شده، دارم ن ...

نگران نباش من اصلا درد سینه نداشتم هنوزم ندارم 

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
چیکا جون زنگ زدم عرفان . گفت iui تعیین جنسیت نداریم . زنگ زدم دکتر اذیتا صفار زاده گفت تو مطب انجام ...

عزیزم ببخشید یه سوال شما چجوری میخوای با مورفولوژی صفر و حرکت صفر iui کنی؟؟ اونم تعیین جنسیت؟ فکر نکنم دکتر اصلا قبول کنه مگه اینکه آزمایش همسرت تو این مدت که دارو خورده تغییر کرده باشه 

جدی میگی عزیزم حواسش به بیمار هست دلسوزه؟دوباره هم میخوای باهاش انتقال بدی؟

اره بازم میخوام باهاش ادامه بدم

روز انتقال هم دستامو گرفته بود و برام توضیح میداد مراقبت هارو

مثل مامان ها میمونه

خدایا شکرت که یه معجزه خیلی بزرگ در حد و اندازه خدایی خودت میندازی وسط زندگی من....،خدایا شکرت که حال و هوای آینده قشنگی که برام در نظر گرفتی و از همین حالا میتونم حس کنم...،خدایا سپاسگذارم که به من ایمان دادی که هر آنچه بخواهم ،میشود....خدایا بابت نی نی که قراره آینده بهم بدی خیلی شکر گذارم
عزیز جان ایرانی شم نیس؟

عزیزم من که خودم داخل سیکل نیستم ،ولی دوستانی که هستن یا گیرشون نیومده یا به سختی تونستن تهیه کنن

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...