2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044415 بازدید | 684387 پست
به عليرضايي پيام دادم دوروزه جوابمو نداده  حتي نكفت داروهاتو قطع كن خودشون هم ميدونن جه بلايي س ...

تعداد مثبت ها خيلي كم بوده بدن ها متفاوته ميكن بيشتر از ٢١ تا ال دي خورديم كه دير پريود بشيم  هورمون ها بهم ريخته

خانما من قرص استرادیول راگفته افزایشی بخورم ۳روز اول دوتا را همزمان میخوردم امروز باید ۳تابخورم یعنی ...

من 3 تا رو کردم هر 8 ساعت، اینجوری شنیدم تاثیر بیشتری داره، وقتی هم 4 تا قرار شد بخوری هر 6 ساعت یه بار بخور

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به عليرضايي پيام دادم دوروزه جوابمو نداده  حتي نكفت داروهاتو قطع كن خودشون هم ميدونن جه بلايي س ...

عزیزم چقدر ناراحت شدم  

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
سلام بچه ها  من روز٩ بي چك مثبت بود روز ١٣ ازمايش دادم بتا منفي سه تا ديكه از دوستام بي بي چك م ...

وای خیلی ناراحت شدم، همش گفتم مثبت شدی دیگه سر نزدی اینجا، مگه میشه اخه بی بی مثبت بشه بتا منفی؟

تعداد مثبت ها خيلي كم بوده بدن ها متفاوته ميكن بيشتر از ٢١ تا ال دي خورديم كه دير پريود بشيم  ه ...

ولی اگه هورمون ها به هم میریخت رحمتون هم اماده نمیشد اخه، به قول خودت شرایط رحم عالی بوده

سلام بچه ها  من روز٩ بي چك مثبت بود روز ١٣ ازمايش دادم بتا منفي سه تا ديكه از دوستام بي بي چك م ...

فکرنکنم بدن بهم بخوره اگرنه تو سونو میفهمیدن شرایط خوب بوده که انتقال دادن ممکنه بخاطر استرسی که داشتید بخاطر شلوغی اون چندروز تاثیر منفی بزاره 

یا رب العالمین
انشالله دفعه دیگه مثبت بشی جنین دیکه نداری؟

تموم شد اي وي اف  ديكه نميخوام روز سونو انتقال عليرضايي به من كفت  به جنين پسر داري  ٥٠ دوصد شانس بارداري هست  الان به يكي از دوستام ويس فرستاده كه شانس بارداري تعيين جنسيت كمتر  چون جنين ضعيف ميشه بار ها قبل انتقال اين موضوع رو مطرح كردم به جان دخترم با دكتر عليرضايي لاهوتي تو اينستا واتس اپ كفتن نه جنين جيزي نيست جنين  كيفيتش خوب باسه فرقي با تعيين جنسيت نشده نداره كريد جنين من aبود حتي دكتر نصر بهم كفت وضعييت رحمت عاليه 

@زینبی _بابا

سلام دخترا خوبین؟ 

چه خبرا؟ 

دخترا من یدونه کیست داشتم از اخر ماه میخوام واسه میکرو اقدام کنم و خداروشکر امروز رفتم سونو گفتن کیستت از بین رفته 

به نظرتون چیا بخورم گرمیجات کدوم غذاها هستن؟ نمیخوام این کیست بازم دردسر درست کنه واسم 

عصری هم از یه دکتر وقت گرفتم که واسم تقویت کننده بنویسه 

به نظرتون برم پیش دکتر خودم که تبریز هست اون دارو بنویسه یا فعلا تا زمان رفتنم به تبریز و شروع میکرو برم دکتر دیگه تا اون موقع تقویتی بنویسه یا کلا نرم🤔😬🙄

سرتون رو به درد نیارم کلا چی بخورم که این کیست لعنتی پیداش نشه شرش رو کم کنم 😭😖

تموم شد اي وي اف  ديكه نميخوام روز سونو انتقال عليرضايي به من كفت  به جنين پسر داري ...

دکتر من تو یه کلیپاش میگفت تو بهترین شرایط وبهترین مراکز دنیا شانس آی وی اف ۴۰ درصده.تعیین جنسیت را نمیدونم ولی اکثر افرادی که برا تعیین جنسیت میرن خانم واقا مشکلی ندارن پس شانسشون باید نسبت به بقیه بیشتر باشه

یا رب العالمین
تموم شد اي وي اف  ديكه نميخوام روز سونو انتقال عليرضايي به من كفت  به جنين پسر داري ...

هانا جون منم از روز ده بی بی چکم مثبت شد ...ولی روز چهارده بتام ۲۱ بود و دو روز بعدش بتا ده ....انگار افت بتا داشتم .....ولی بی بی چکم هی کمرنگ شد ...یعنی روز ده بی بی چکم پررنگ پررنگ شد ولی رفته رفته کمرنگ شد😔😔😔😔تو دیگه بی بی نزاشتی؟