2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044537 بازدید | 684394 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من كلا" بارها گفتم با مراكز ناباروي موافق نيستم و بيمارستانها بهتر و خلوتتر هستن ، الان يكي از دوستا ...

درسته من دفعه اول مرکز ناباروری بودم با سابقه زیاد نزدیک سی سال و نتیجه نگرفتم دفعه دومم بیمارستان بودم با دوسه سال سابقه اینقدر خوب وخلوت بود ۸تاجنین داشتم ولی گاهی فکر میکنم نکنه اگه دوباره میرفتم مرکز نتیجه م بهتر میشد.البته من هردوبار مطب میرفتم وتخمک گیری را فقط اونجا انجام دادم.دفعه دومم دکترم تقویتی داددوامپولایی که خیلی برام بهتر بود

یا رب العالمین
مرسی عزیزم صبح زنگ زدم لاپاراسکوپی ۴۵۰۰ و هیستروسکوپی ۳۵۰۰ بود اما برای ویزیت گفتن نوبتای تیرماه هن ...

@arezo6807    

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
زنده باشي گلم من اون چند روزو شبا به چپ ميخوابيدم البته الانم بيشتر به چپ ميخوابم و اينكه بعضي اوقات ...

سلام چیکا جون خوبی؟من دیشب تا صبح از درد ساق پا نخوابیدم یعنی یه درد وحشتناک بود فقطم پای راستم با کمر درد زیاد داشتم انگار پام شده بود ۱۰۰ کیلو تو این تجربه داشتی؟

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
نه امروز تازه ششم سیکلمه دیروز نیم ساعت نشد رفتم بیرون خیلی گرم بود اصلا نمیتونم 

آها ایشالله با خبر های خوب بیای عزیزم

خدا جونم ممنونم بابت دوقلو های نازی که بهم هدیه دادی دختر و پسر نازم 😍😘 دعا کنید واسم که امضاء به زودی واقعی بشه و خدا لطفش رو شامل حالم کنه یه دوقلو فرشته بهم بده اگر دوست داشتی برای من و همه منتظرا صلوات بفرست😊 
سلام به همه میگم شما در این دوران صبح ها خیلی خودتونو می کشین؟ وای من اصلا اینجوری نبودم اصلا، الان ...

مم دقیقا همینطورم بعد انگار ماهیچه های تو شکمم سفت میشه ولی خیلی حال میده😂😂😂😂

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
خانما من قرص استرادیول راگفته افزایشی بخورم ۳روز اول دوتا را همزمان میخوردم امروز باید ۳تابخورم یعنی ...

به من ۳ تا داد گفت یکی صبح یکی ظهر ویکی شب با اب فراوان 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷

سلام بچه ها  من روز٩ بي چك مثبت بود روز ١٣ ازمايش دادم بتا منفي سه تا ديكه از دوستام بي بي چك مثبت ولي بتا منفي ١٠ نَفَر كروه تعيين جنسيت بوديم ٩ نفرمون اطلاع دارم منفي شديم همه جنين گريدaرحم سه خطي  مكه ميشه يك نفرمون مثبت نشيم بيشتر بجه ها تو گروه هاي ديكه  هم منفي شدن ميكن به خاطر تنظيم سيكل بوده كه با دكتر نصر انجام داديم من خودم از ٢٦ اسفند تا ٣ ارديبهشت ال دي خوردم ميكن  به خاطر اينكه همه دير پريود بشيم هورمون هاي بدن بهم ريخته همه ناراحت همه عصبي دستمون هم به جايي بند نيست 

سلام بچه ها  من روز٩ بي چك مثبت بود روز ١٣ ازمايش دادم بتا منفي سه تا ديكه از دوستام بي بي چك م ...

به عليرضايي پيام دادم دوروزه جوابمو نداده  حتي نكفت داروهاتو قطع كن خودشون هم ميدونن جه بلايي سرمون اوردن ٣٠ ميليون هزينه كردم من يه جنين بيشتر دوستام دوجنين پسر داشتن وانتقال دادن حتي يكي از دوستام كفت دكتر نصر كفته از بهترين انتقال هام بودّي اونم روز ٩ بي بي چك مثبت الان بتا منفي 

نه عزيزم تكميلي نيستم

در کل بیمه تامین اجتماعی در سال بیشتر از یکبار برای آزمایش ویتامین د با بیمه برات حساب نمیشه، اینو مسئول آزمایشگاه بهم گفت، ولی عزیزم بازم خیلی ازت گرفتن همین دو تا آزمایشی که میگی من دو هفته پیش انجام دادم فکر می کنم 129 تومان حدودا حساب شد.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست