2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044015 بازدید | 684354 پست
من چندسال پیش ازمایش دادم خیلی کم بوده بعدش دیکه قرص میخوردم امسال هم که ازملیش دادم خوب بودولی گاهی ...

نمیدونم این قرصای ژله ایش خوب نیست . حتما قبل انتقال ازمایشش بده 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
منم فموبرا ازقبل دارم هنوز تموم‌نشده میخورم.پرگمام فرتیل سی متفورمین اسپرین پردنیزولون استرادیول و س ...

اسپرین بهش گفتم گفت لازم نیست ولی پردنیزولون باید بهش بگم برام بنویسه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام سارا جون رفتی دکتر اسرافیلی ؟

سلام جونم نه نرفتم میخوام برم مسافرت آخه دو ساله هیچ جا نرفتیم گفتم برم و بیام بعد. شما چی همسرت رفت آز اسپرم بده.

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سلام جونم نه نرفتم میخوام برم مسافرت آخه دو ساله هیچ جا نرفتیم گفتم برم و بیام بعد. شما چی همسرت رفت ...

بسلامتی انشالله . نه نتونست بره . از فردام‌مهمون دارم . میگم تا حالا تعریف دکتری  رو نشنیدی که iui انجام بده و مثبت بشه کاراش ؟

خدای من خدای معجزه هاست . 
بسلامتی انشالله . نه نتونست بره . از فردام‌مهمون دارم . میگم تا حالا تعریف دکتری  رو نشنیدی که ...

سلامت باشید.نه ولی به نظرم همین دکتر اسرافیلی رو حتما برو پیشش چون فلوشیپ داره برو ببین اصلا چی میگه من دو سال وقتمو پیش دکتر متخصص زنان میرفتم که اشتباه کردم.

سلامت باشید.نه ولی به نظرم همین دکتر اسرافیلی رو حتما برو پیشش چون فلوشیپ داره برو ببین اصلا چی میگه ...

اره حتما اینجا رو که میرم .حقیقت میترسم ۳۰ _ ۴۰ تومن هزینه کنم و مثبت نشم . میخوایم دوسه ماهی رو گرمی و مکمل بخوریم بعد برم iui تعیین جنسیت کنم و بسپرم بخدا . دیگه هرچی که صلاحه همون بشه

خدای من خدای معجزه هاست . 
اسپرین بهش گفتم گفت لازم نیست ولی پردنیزولون باید بهش بگم برام بنویسه 

من دفعه اول فقط متفورمین داشتم انتقالم فرش بود ویاگرا هم ایندفعه اضافه کرد بخاطر خونرسانی من فکر میکردم آنوکسا هم‌میده که نداد.نمیدونم چکارکنم ایندفعه خونرسانی خوب بشه امروز نیم ساعت رفتم بیرون خیس شدم ازگرما نزدیکمم جایی نیس برم پیاده روری

یا رب العالمین
اره حتما اینجا رو که میرم .حقیقت میترسم ۳۰ _ ۴۰ تومن هزینه کنم و مثبت نشم . میخوایم دوسه ماهی رو گرم ...

انشالله عزیزم بازم ببین نظر دکتر چیه شاید بگه خوبه شایدم بگه آی وی اف بهتره انشالله که خدا بهت یه گل پسر بده که نخوای اذیت بشی. منم روز عمل پانکچرم با یه خانوم آشنا شدم از شهرستان اومده بود دوتا دختر داشت بعد شماره همو گرفتیم بنده خدا از ۱۵ تا تخمک ۶ تاشو تعیین جنسیت کرد ولی پسر نبود توش چقدم خرج کرده بود گفت میترسم باز واسه بقیش پول بودم توش نباشه اگه هم باشه آیا مثبت میشم یا نه. خلاصه واقعا سخته 

2810