2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044108 بازدید | 684359 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی عزیزم  شنیدم رویان خیلی کم تر تخمک اهدایی پیشنهاد میدن  فردا زنگ بزنم ببینم شاید خی ...

آره همین طوره دکتر مشایخی به یه مراجعه کننده که دنبال اهدایی بود گفت تا زمانی که تخمک داشته باشی نمیریم سراغ اهدایی

از این نظرا خیلی خوبه آدمو امیدوار میکنن

انشالله برات خیر باشه

برا اینکه مطمئن بشم بهت درست گفتم از یکی دیگه از بچه ها درمورد اون خانمی که لاپارا کرده بود پرسیدم. اونم گفت بله قرار بود فقط هیسترو بشه ولی در حین بیهوشی دکتر مشایخی نیاز دید لاپارا هم بشه.

بعد از عمل هم سرحال بود و اصلا بستری نشد.

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
انشالله عزیزم بازم ببین نظر دکتر چیه شاید بگه خوبه شایدم بگه آی وی اف بهتره انشالله که خدا بهت یه گل ...

منم هر کیو دیدم ‌تعیین‌جنسیت کرده بعد چند بار نتیجه گرفته . والا سارا جون هر کی میره ابن سینا یا میگن جنین پسر نداری یا یه دونه داری . فردا زنگ بزنم‌دکتر اسرافیلی ببینم iui انجام میده

خدای من خدای معجزه هاست . 
منم هر کیو دیدم ‌تعیین‌جنسیت کرده بعد چند بار نتیجه گرفته . والا سارا جون هر کی میره ابن سینا یا میگ ...

آره زنگ بزن عزیزم انشالله که انجام میده و قسمتت هم اینجاس. آره دقیقا دیدم.

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
عزیزم منم هیسترو کردم سپتوم کوتاه داشتم یه انتقال منفی داشتم بعد برداشتن سپتوم باردار شدین؟

اول منفی شدی بعد هیسترو کردی؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
آره عزیزم بهمن ماه بود هزینه هیسترو با توجه به کاریه که برات انجام میدن. مثلا برای یه سپتوم کوچیک ی ...

فرزی جون راستی چندتا جنین انتقال دادن واست ؟

واسه تغذیه بعد از انتقال چیزی نگفتن؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
عزیزم یک سال هست که من میرم مرکزوتاکیدم به دکترکلانتریااحمدی بودکه گفتن دیگه برای کسای که‌مشکل ندارن ...

اهان نمیدونم اخه ی خانمی از یزد اومده بود میگفت حتما پسر میخوام دکتر میگفت باشه حالا شاید چون بچه اولشون بوده دکتر قبول کرده بود. خیلی تعریف دکتر اولیاه پناهم میکنن من فقط یبار پیششون ویزیت شدم

خانم ها ال ارژنین و چطوری میخورین روزانه یا هفتگی؟؟ از عوارضش هم پایین اوردن فشار خون شماها اینطور ...

من می خورم روزی سه تا قرص ۱۰۰۰ میلی گرم مشکلی ندارم 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
منم هر کیو دیدم ‌تعیین‌جنسیت کرده بعد چند بار نتیجه گرفته . والا سارا جون هر کی میره ابن سینا یا میگ ...

اره عزيزم انجام ميده به من پيشنهاد اي يو اي داد اما خودم نخواستم چون تجربه منفي داشتم

خداياشكرت....❤️