2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044137 بازدید | 684361 پست
خانم ها ال ارژنین و چطوری میخورین روزانه یا هفتگی؟؟ از عوارضش هم پایین اوردن فشار خون شماها اینطور ...

عزیزم من با صبحانه میخورم فشارم مشکلی ندارم 

فقط روزی یکی دوبار سرگیجه کمی میگیرم که انقد قرص دارم نمیدونستم از عوارض کدومه! ولی اذیت کننده نبود در حد چند ثانیه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان. من یک سوالی دارم کسی اگر تجربه ای داشته بهم راهنمایی کنه لطفا بچه ها من با دو نفر از ا ...

دی اف ای چند  جرا قبلش سینال نزد 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
عزیزم منم هیسترو کردم سپتوم کوتاه داشتم یه انتقال منفی داشتم بعد برداشتن سپتوم باردار شدین؟

من بهمن ماه یه سپتوم ۷میل داشتم برداشتم. الان حدود یک هفته ست انتقال دادم ببینم چی میشه. اولین انتقالمم هست

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
فمبورا و ویتامین dو استرادیول 

منم فموبرا ازقبل دارم هنوز تموم‌نشده میخورم.پرگمام فرتیل سی متفورمین اسپرین پردنیزولون استرادیول و سیلندنافیل دارم.همش هی نگاه میکنم یوقت یکی رایادم نره  

ویتامین دی دکترمن نگفته باید بپرسم ازش ببینم لازمه برام یانه

یا رب العالمین
من خودم کلینیک باروری امید،البته من که هنوز داروهای انتقال رو نگرفتم،دوستم کرج خواسته انتقال بده که ...

برو ال یاسین اونجا من اقاحسینی بودم

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
عزیزم من با صبحانه میخورم فشارم مشکلی ندارم  فقط روزی یکی دوبار سرگیجه کمی میگیرم که انقد ...

عزیزم تا کی خوردین بعد از انتقال هم ادامه دادین

خدایا شکرت که یه معجزه خیلی بزرگ در حد و اندازه خدایی خودت میندازی وسط زندگی من....،خدایا شکرت که حال و هوای آینده قشنگی که برام در نظر گرفتی و از همین حالا میتونم حس کنم...،خدایا سپاسگذارم که به من ایمان دادی که هر آنچه بخواهم ،میشود....خدایا بابت نی نی که قراره آینده بهم بدی خیلی شکر گذارم
[QUOTE=آره گلم درسته سلام زینبی جان  ببخشید من یه سوال داشتم ازتون ، ما ابن سینا میریم دکت ...

از شهرستان میای ابن سینا . دکتر زرنانی ایمونولوزیست دکتر خوبیه  البته تو بیمارستان نیکان قبلن ابن سینا بود .

منم فموبرا ازقبل دارم هنوز تموم‌نشده میخورم.پرگمام فرتیل سی متفورمین اسپرین پردنیزولون استرادیول و س ...

دی خیلی تو انتقال مهمه اول ازمایش دی بده اگه کم بود بخور .  خارجی هزارشو بگیر روزی یکی   بیست تومن قیمتش تو قوطی .اگه انتقالت نزدیکه امپولشو بزن

بچه ها کپسول رویال ژل خوردین تاحالا 

دی خیلی تو انتقال مهمه اول ازمایش دی بده اگه کم بود بخور .  خارجی هزارشو بگیر روزی یکی  &n ...

من چندسال پیش ازمایش دادم خیلی کم بوده بعدش دیکه قرص میخوردم امسال هم که ازملیش دادم خوب بودولی گاهی قرص میخوردم نمیدونم اثر اونه یانه.من قرصشو دارم گفتم یوقت لازم نیس بخورم

یا رب العالمین
بله من دکتر قبل تخمک گیری گفت بخورم

عکسشو بعدنن تونستی میفرستین ، کجاییه خارجی؟ روزی چند تاا میخوردی