2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044531 بازدید | 684392 پست
مرسی عزیزم.  ایشالا هرکی میخواد خدا سالمش رو بهش بده

آمین❤👶

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
سلام فداتشم 26654275

ویییییی اول فکر کردم عدد بتاست😁

نگو که شماره تلفنه

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فدای محبتت.ایشالله عزیزدلم.مرسی که به فکرم بودی 😘🙏💋

عزیزم یه سوال خودتون خواستین که سه تا براتون انتقال بدن چی شد که سه تا انتقال دادن براتون؟ چون مام معمولا دوتا انتقال میدن

در اندک من تویی فراوان یارب..
ویییییی اول فکر کردم عدد بتاست😁 نگو که شماره تلفنه

😂😂😂منم همين فكر رو كردم

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
عزیزم یه سوال خودتون خواستین که سه تا براتون انتقال بدن چی شد که سه تا انتقال دادن براتون؟ چون مام م ...

من فقط همین۳تارو داشتم خودم خواستم که ۳تاشو انتقال بدن.اره ۲تا انتقال میدن

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........
ممنون عزیزم که جواب دادی. داروهایی که الان داری مصرف میکنی گیاهی هست یا شیمیایی؟ و واسه عفونت داری ا ...

اره گیاهین. از شیمیای ها هم مترونیدازول و زینک پلاس رو گفتن استفاده کنم. برا همه چی هم عفونت هم طبع رحم و...

به من امروز گف طبع رحمت مختلطه  قاطی شده. گف اگه اول پریود لک بینی داشته باشی سرد بودن رحمو نشون میده . اخر پریود لک بینی باشه گرمی رحمه. ولی من هم اول لک بینی دارم هم اخر. قرار شد داروهارو همچنان مصرف کنم و بادکش رحم و کمر هم بکنم تا ببینن اثر میذاره رو پریودم یا نه. گف ان شاالله تا یک ماه تموم میشه و میتونم انتقال بدم. توکل ب خدا

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
😂😂😂منم همين فكر رو كردم

از دست این بتا خواب نداریم😁😁

بسلامتی عزیزم چیکا هم همینجوری بود مثبت شد من روز پنجمم جنینای خوشگلم سه روزه بودن دریغ از علائم

به علایم نیست که قربونت 

انشاالله مثبتی شاید چون برای من ۵روزه ست

من بهمن انتقال دادم علایم نداشتم فقط دل درد مثل پریودی اونم روزهای آخر مثبت شدم 

انشاالله ۹روز دیگه میبینم آزمایش با بتای بالا گذاشتی به حق حضرت علی اصغر ع❤️❤️❤️

عزیزم ایشالا که اثر داره. روغن سیاه دانه و روغن دارچین بهت گفتند و اینکه خودشون ماساژ میدند یا خودت ...

قربونت برم. ان شاالله درمان های همه مون نتیجه بخش باشه.

روغن سیاه دانه و بابونه گفتن شبا ماساژ بدمو با یه شال نخی ببندم. ولی روغن مالی برای ناف و... رو خودشون انجام میدن که هنوز نرفتم. نه در مورد روغن دارچین چیزی نگفتن. 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
همچنین عزیزم امیدوارم کدوم مرکز انتقال دادین و چند روزه؟

من بیمارستان مهر 

۵روزه 

خدا خودش کمک کنه 

قبل عید که تو هفته ۵اینا سقط شد خیلی از لحاظ روحی ضعیف شدم 

خدا رحمش بیاد بهمون 

انشاالله به زودی خبر مامان شدنت رو میدی ❤️

سیکل طبیعی  یعنی اینکه هیچ دارو هورمونی بهت نمیده  و رحمت خود به خود رشد خودش رو داره مث ...

تو این حالت برا بعد بارداری هم دیگه نیاز به استرادیول نیس؟ یا اون موقع میدن؟

ممنونم عزیزدلم.بله خودم بودم اون ساک جذب شده بود😥 و خداروشکر مورد خارج رحمی که بهش مشکوک بودن منتفی ...

خدارووووشکر. همش دلم پیش تون بود که چی شد اون خارج رحمی. شکر خدا.

اره گیاهین. از شیمیای ها هم مترونیدازول و زینک پلاس رو گفتن استفاده کنم. برا همه چی هم عفونت هم طبع ...

اگه توسیکل انتقالی مترونیدازول راسوال کن.من مامای دکترم گفت نخورم‌.

من هیچ وقت لکه بینی نداشتم فقط یکبار اونم پریود دوم بعد پانکچر.بعنی رحمم سرده یاگرم؟

بادکش رحم جای خاصی حتما باید گذاشت یاروشکم بزارم کافیه ؟میخوام خودم انجام بدم

یا رب العالمین