2777
2789

مادرم فوت شده برادرم بعداز 2سال میخواد عروسی بگیره زن بابام داره جلزولزمیکنه برای عقدشم یه دعواراه انداخت منم موندم این وسط همسرم میگه دخالت نکن این خانواده جزعذاب برات چیزی نداره راس میگه اخه هیچ وقت کنارم نبودن پشتم نبودن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هیچی باید دندون رو جیگر بزاری تا مراسم داداشت تموم بشه یه موقع دیدی افعی شد زهرش رو ریخت اصلا ندید ب ...

بخدا نه توانشو دارم نه اعصابشواینقدحالم داغونه زندگی خودمم تحت تاثیرمیزاره کاش زودترعروسی بگیرن تموم بشه

اونی که باید باهاش در بیفته برادرتون و همسر ایشون هست شما چرا درگیر میشی؟!!!

زن بابام هی زنگ میزنه به من میگه فقط گندمیزنه تواعصاب من، توعقدشونم برادرم خونمون بودزنگ زدجیغ دادبابات داره میره خونه ی عروس دعوابعدافهمیدم ایشون پدرموپرکرده میخواست بفرسته بابدختی آرومشون کردم تاعقدکنن

ان شا ءالله به خوبی میگذره نگران نباش فقط آدم حسابش نکن هرچی شما رو حرص بده انگار بهش انرژی میدین و ...

میخوام کلاخنثی خنثی باشم نسبت به هردوتاطرف تاراحتترباشم

زن بابام هی زنگ میزنه به من میگه فقط گندمیزنه تواعصاب من، توعقدشونم برادرم خونمون بودزنگ زدجیغ دادبا ...

بگو من نمی دونم با برادرم و خانمش صحبت کنید

بخاطر یکی دیگه اینقدر حرص و جوش بیخود نخورید

دو روز دیگه که خدای نکرده ضعف اعصاب بگیری نه برادر یادش می مونه چرا و نه زنش حاضره یه حالی از شما بپرسه 

کاملا بی طرف باشید