2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044439 بازدید | 684389 پست
فدات شم😘انشاله نتیجه میگیرین فقط ادم واقعا اذیت میشه بعد به دنیا اومدن هم باز درگیر دکتر و استرس می ...

ای جان اشکال نداره میگذره گلم. مهم اینکه کوچولوهات کنارتن. 

الهی موفقیتاشونوببینی

افشای اطلاعات بیمار که خلاف قانونه، مگر اینکه ایشون یا جزو پرسنل اونجا باشن یا انقدر آشنا داشته باشن ...

منم دوباری که تست کروناحلق دادم هیچکی نمیدونه ولی یه نزدیکام تو یه مرکزی هست که تست کرونا میگیره وامارها را داره همش میگم‌نکنه اسم منم ببینه که تست دارم  اخه ازمایشگاه علتشو تو برگه م زده بود ای وی اف 

یا رب العالمین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم ان شاالله خدا جواب این تلاش و اراده رو میده حتما حتما والا مکمل من خیلی تخصصی ندارم چون خودم ...

میگفتن خوب بود 

روز ۱۰ دوتا ۲۰ داشتم و دوتای دیگه ۱۴ و ۱۸ بود که گفتن دوتاش خوب بود دوتای دیگه خیلی خوب نبود که وقتی لقاح دادن هم راضی نبودن 

که جنینش هم دوتا aخوب جنین شناس میگفت از نظر تقسیم سلولی و شکل سلولها خیلی خوبه 

حالا نمیدونم شایدم اینبار قسمت نبوده 

یه بار دیگه میرم تا خدا چی بخواد امیدوارم تخمک و جنین بیشتری داشته باشم یا اگر کم بود خدا برام بخواد و بشه

مرسی از راهنماییتون

افشای اطلاعات بیمار که خلاف قانونه، مگر اینکه ایشون یا جزو پرسنل اونجا باشن یا انقدر آشنا داشته باشن ...

بله دقیقا 

اما طرف پرستاره توو یه بیمارستان دیگه از همین موضوع دیگه رد دادم🤦‍♀️

دوستان من سه روز بعدداز انتقال جنین بله برون برادرمه و به ناچار مجبور به شرکتم، بنظرتون چه کرم پودری ...

از کرم پودرهای روزانه استفاده کن خیلی سبکن

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
ممنون از محبتت عزیزم 😍من دوس دارم هرکاری کنم که شانسم بیشتر بشه ولی دکترم انجام نمیده اونم اعتقادی ...

خب پس ول کن دخترخوب الکی مشکل نتراش برای خودت😉

ایشالله بزودی زود میای مثل نیلدا جون میگی وای طبیعی حامله ام. 

من که ازوقتی اونو دیدم بخدامیگم منم میخوام, پرروشدم😆😆😆

من سه شنبه منفی شدم چهارشنبه پریود شدم دیروز لکه دیدم کم هم نبود تا حالا سابقه نداشتم سیکل قبلی هم نچرال بودم دارو زیاد نداشتم. شیاف پروژسترون و آسپرین داشتم کسی اینطور شده؟ انتقال قبلی اینطور نشدم 

@زینبی_بابا    

دوستان کسی میدونه کمک کنه

خدایا شکرت
بله دقیقا  اما طرف پرستاره توو یه بیمارستان دیگه از همین موضوع دیگه رد دادم🤦‍♀️

بنظرم اصلا ذهنتو درگیر این چیزا نکن، ببین ماها مادر میشیم و دو برابر بقیه مامان ها بهشت برامون واجب میشه😁، چون پیگیری کردیم و مشکلمونو خودمون حل کردیم،و توی این راه فقط خدا کمکون کرد و فقطم اون میدونه توی دل تک تک ماها چه گذشته، بنده خدا کی باشه که بخواد سنگ بندازه، آی وی اف کردن هم نه عیبه نه جرمه، پس خودتو و ذهنتو درگیر این چیزا نکن

من هفته ای ۲۸ تا حساب کردم اگه تا ده هفته بخورم ۲۸۰ تا میخوام دکترم انگاری تا۱۲ یا ۱۶ هفته گفت باید ...

من تا حدود ١١ هفته خوردم روزي دوتا ميخوردم بعد شد يكي بعد يك روز در ميان

خداياشكرت....❤️