2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044466 بازدید | 684390 پست
ایشالله که میخواد عزیزم خدا برامون. ببین من خودم دفعه اول دکترم کسی دیگه ای بود و چون باهاش حالم خو ...

میگم وقتی عوض کردی روند درمان فرق داشت ؟ چیکار کردی که جنینای بیشتری برات تشکیل شد ؟ برا انتقال چطور؟ روند درمانت فرق داشت با دکتر قبل ؟ ببخش عزیزم خیلی سوال میپرسم ایشالا به زودی خبر مثبت شدنت رو بدی واقعا فقط ماها که این راهو رفتیم میتونیم درک کنیم چقد سخته ‌و چقد صبوری میخواد 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
قربونت برم کمترین کاریکه میتونم دربرابرلطف ومحبت شماهابکنم 😊 ایشالله برای هممون خیرباشه فقط خدابخو ...

ممنون از محبتت عزیزم 😍من دوس دارم هرکاری کنم که شانسم بیشتر بشه ولی دکترم انجام نمیده اونم اعتقادی نداره بهش فقط اگه آز ایمنی مشکل داشته باشه پردنیزولون میده و سرم که برا من مشکل نداشت البته apca نداشتم تو آزمایشام 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم شما کدوم مرکز و کجا آی وی اف انجام دادین؟اولین انتقال مثبت شدین؟من تازه وارد این جمع شدم میخوا ...

سلام عزيزم بله خداروشكر. من با دكتر اسرافيلي مطب تحت نظر بودم كارارو بيمارستان عرفان انجام دادن. نه عزيزم از تعيين جنسيت اطلاعي ندارم.

خداياشكرت....❤️ 
عزیزم دکتر برام تو دفترچه وپرونده نوشته .ازمایشگاه فرم لنفو میده دکتر تایید وامضا میکنه.ازمایشگاه وق ...

ممنون عزیزم از توضیحاتت ایشالا به زودی خبر مادر شدنت رو‌بدی 

منم برام سواله که از رو عمق رحم هم میشه فهمید رحم قوسی هست یا نه؟ برا من عمق رحمم 7.5 بود که احساس م ...

سلام خانمی بچه ها گفتند شما اصلاح مزاج رفتی. می تونی یک توصیح بدی چی کردی. آیا اثر داشت یا نه

سلام بچه ها  یه چیزی نگرانم کرده ....پریودی من همیشه ۷روزه بوده  چندماه میشه فقط ۳روز پر ...

من هم از بعد انتقالم کلا دو روز خونریزی دارم و سیاه سیاه هست و بقیه رو لک های خیلی تیره خشک. منم خیلی نگران همین موصوع شدم. اگه علتش رو فهمیدی به من هم بگو

وای دارچین جون ماشالا هفته هات تک رقمی شده دیگه 😍  خوبی مامانی؟ چقدر اضافه کردی؟ راستی ...

سلام عزیزممم. آره میبینی؟ انشالله انشالله شما هم هر چه زودتر میرسی به هفته‌های بالای بارداریت. واقعا از ته دلم اینو برای همه شما دوستهام میخوام ❤️❤️❤️❤️

من تا الان حدود ۱۵ کیلو اضافه کردم با دو تا نی نی فسقلی که هنوز یکیش خیلی کوچولوتر از دومیه 😀 اما جوری تکون میخوره که گاهی اوقات منو هم تکون میده!

ما خداروشکر تا الان تو شرکتمون حداقل ۲ روز تو هفته دورکاری داشتیم. هفته دوم انتقال یه روز حضوری بودم یه روزم امتحان داشتم. بقیه اش دورکاری بودم. از سه ماهگی تا قبل عید فقط هفته ای ۱ روز حضوری میرفتم. از اینور سال فقط چند روز کلا رفتم. هفته ای نصف روز تقریبا.

فکرشوم خوب اومدی    بانوجان بجای فکرشوم مرتب سوره یاسین بخون این سوره قلب قرآن هست پس به ن ...

مرسی عزیزم که راهنماییم کردی، مرتب صلوات میفرستم ولی بعضی وقتا مثل خوره ول کنم نیس، حتما سوره یاسین رو میخونم❤️❤️❤️❤️

عزیزم به نظر میاد کیفیت جنین ها خوب نبوده و منفی شدی گلم همسرتون چی آزمایش دادن تو مرکز ناباروری؟؟ ...

بله عزیزم صارم ازمایش دادن دکتر گفت برای iuiو ivfخوبه برای طبیعی مناسب نیست

جنین فریز رو انتقال دادنی خیلی استرس داشتم خوب نباشه خود۰شون هم گفتن چون یه دونست ریسک نمیکنیم بزاریم بلاست بشه اما موقع انتقال دکتر پرسید جنین شناس گفت کامپکت عالی خیالت راحت 

راستش از دکتر وقت گرفتم برم ببینم چی میگه تصمیم گرفتم دوباره شروع کنم به همسرم هم گفتم من دلم خونه میخواست براش تلاش کردم نشستم بگم خدا هروقت خواست بهم میده برای اینم تلاش میکنم 

اگر مکملی نیاز هست که از الان بگیرم بخورم برای کیفیت تخمک یا تعدادش ممنون میشم راهنمایی کنید 

سری پیش قبل از پانکچر ip6 داد اینبار برای انتقال کیوتن

چشم عزیزم سعیمو میکنم همسرمو راضی کنم اما راستشو بخوای خودمم میترسم خیلی ازش😐

ترس نداره عزیزم یه عمل سرپایی 20دقیقه 

مثل پانکچر یه ده دقیقه حالا بیشتر زمان میبره خیلی راحته چیزی نیست 

مرسی عزیزم که راهنماییم کردی، مرتب صلوات میفرستم ولی بعضی وقتا مثل خوره ول کنم نیس، حتما سوره یاسین ...

حق داري طبيعيه منم همينجوريم مخصوصا كه درد سينم كمتر ميشه هر روز، انشاالله ميريم صداي قلبشونم ميشنويم😁

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️