2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044296 بازدید | 684375 پست
مرسی عزیزم من ۱۰ سال پیش باردار شدم البته بارداری سختی داشتم چون از هفته ۱۰ انقباضات شکمی داشتم و ت ...

عزیزم به نظر میاد کیفیت جنین ها خوب نبوده و منفی شدی گلم

همسرتون چی آزمایش دادن تو مرکز ناباروری؟؟ وضعیت اسپرم چه طور بوده؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گلی راهکارهم بهت دادن؟ که چکارکنی؟ چون منم قرارعکس زبانم بفرستم بهم بگن خواستم ببینم داروداره یاباتغ ...

نه راهکار هنوز بهم ندادند چون هزینش 650 هزار تومن بود گفت دوره های 2 و 3 و 6 ماهه داره.. گفت حالت یک سری پک هست از داروهای گیاهی که براتون می‌فرستیم و طرز مصرفش رو بهت میگیم. اما خوب دیگه شماها میدونید چقدر هزینه داروهامون زیاده. از جهتی هم زمان و فرصت استفادش هم مهمه

خداروووووشکر خیلی خوشحالم انشالله صدای قلبشو بشنوی بسلامتی بغلشکنی 😍😍😍❤❤❤❤😘😘

قربونت برم عزیزم انشالله که شمام با انتقالت مامانشی.من شمال رشت موسسه مهر انجام دادم بین یزد و رشت دودل بودم ولی چون رشت نزدیکتر بود انتخاب کردم و دکترشم میشناختم

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
مرسی عزیزدلم ممنونم از جوابت🥰 آخه بعضی دوستان اینجا میگن مثلا تو سونوها چیزی ندیدن و بعد که هیسترو ...

آره گلم امکانش هست ولی اغلب اگر مشکل شدید باشه عکس رنگی نشون میده 

خیالت راحت گلم، خیلی مشکلات دیگه هست که اگر بخواییم روی هر کدوم فقط به خاطر ترس ونگرانی زوم کنیم باید زندگی رو تعطیل کرد و رفت فقط سراغ چک آپ و آزمایش

ما از دستگاه های سونو که بقیه دوستان انجام دادن و سونولوژیست و تبحر هر کدوم خبر نداریم پس اصلا به موارد منفی فکر نکن 

ان شاالله به امید خدا مامان میشی 

عزیزم این آیتمی که شما گفتین مثبت باهمون posetive زده آزمایش می‌فرستم یکبار دیگه ببینی عزیز دلم؟&nbs ...

آره حتما بفرست چون هر چی گشتم ندیدم

برای ما جلوی agglutination نوشته بود all، یعنی همه اسپرم ها 100 در صد بهم چسبیده بودن و حتی بعد از شستشو جدا نشدن، 

روز ivf برای نمونه گیری به جنین شناسی گفتم همسرم agglutination داره و تو ظرف نمونه اسپرم مدیوم مخصوص ریختن، 

خییییلی تلاش کردن تا بعد از سه ساعت wash اسپرم تونستن چند تا دونه مناسب پیدا کنن

سلام عزيزم انشالله بسلامتي😍من ١٤ هفته هستم قبل از بارداري ويتامينم ١٧ بود قرص خوردم ازمايش بعديم كه ...

عزیزم شما کدوم مرکز و کجا آی وی اف انجام دادین؟اولین انتقال مثبت شدین؟من تازه وارد این جمع شدم میخواسم در مورد مراکز و دکترای خوب که کدوم بهتره اطلاعات کسب کنم برای تعیین جنسیت.میتونین کمکم کنین؟

اینجا کسی تعیین جنسیتش مثبت شده بهم کمک کنه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آره گلم امکانش هست ولی اغلب اگر مشکل شدید باشه عکس رنگی نشون میده  خیالت راحت گلم، خیلی مشکلات ...

سلام عزیزم خوبی من آخرین شانسم برای انتقال هست عکس رنگیم هم مشکلی نبوده بنظرت به دکترم پیشنهاد بدم سونوی سه بعدی و داپلر برام بنویسه برای بررسی وضعیت رحم؟ برای شانس آخر چه راهکاری هست که قبل از انتقال انجام بدم برای مثبت شدن؟

ممنون میشم راهنمایی کنی عزیزم 🙏🙏🌹🌹