2777
2789

وای ی خانمی بود ۱۹ بار افتاده بود میخواستم بگم سر جدت رانندگی رو بیخیال

با تومور مغزی  دارم زندگی میکنم و با قرص های کم یاب تو سرم نگهش داشتم و قطعا حوصله دعوا با شما دوست عزیز رو ندارم😘

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من باراولم بودبعدشم شماحق قضاوت کسی رو نداری ب شما چه ارتباطی داره اون خسته میشه شما چراناراحتی

چه طرز حرف زدنه ؟ مگه با توام ؟ وقتی سر ازمون ادم دید هول کرد جا ترمز گاز میده یعنی اول باید بره روانشناس

با تومور مغزی  دارم زندگی میکنم و با قرص های کم یاب تو سرم نگهش داشتم و قطعا حوصله دعوا با شما دوست عزیز رو ندارم😘
روی طرز صحبتت کار کن تا باهات اینطور برخورد نشه

هرطور دلم بخواد حرف میزنم رانندگی تمرکز و سلامت عقله نباشه جون بقیه تو خطره

هرطور دلم بخواد حرف میزنم رانندگی تمرکز و سلامت عقله نباشه جون بقیه تو خطره

رانندگی تمرینو تکرار هست یکی زود یادمیگیره یکی دیر مهم شعور داشتنه رانندگی هم بلد نباشی اتفاقی نمی افته

رانندگی تمرینو تکرار هست یکی زود یادمیگیره یکی دیر مهم شعور داشتنه رانندگی هم بلد نباشی اتفاقی نمی ا ...

اره دقیقا شعور داشتن خیلی مهمه ک یه عده ندارن از روز اول رانندگی میرن اتوبان حالا نمیخواد فاز توهین بگیری ما فهمیدیم با فرهنگی😂