2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044318 بازدید | 684375 پست
خیابان کارگر شمالی روبروی بیمارستان قلب شماره تلفن و اسم داروخونه رو برات میفرستم بهش زنگ بزن اول نس ...

لطف میکنی بفرستی،نه نسخه ندارم،این دارو رو بدون نسخه هم میدن

هرگز رشته ی امیدم از تو قطع نمی شود...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم نتیجه تحقیقاتت چی شد؟ ان شاء الله بهترین تصمیم وبهترین انتخاب رو بکنی

میرم انشالله پیش دکتر اسرافیلی توی این هفته باهاش وقت میگیرم که شروع کنم. اگه هیسترو هم لازم باشه انجام میدم ببینم نظر دکتر چیه. 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

بچه ها میشه جواب سوالمو اگه میدونید بگید 

اینکه کسی تبخال زیاد میزنه یعنی ایمنی بدنش بالاس؟ 

من خیلی تبخال میزنم و اینکه دقیقا بعد منفی شدن انتقالم تبخال زدم. 

@زینبی_بابا    

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
ااااا خب زیاد نیست هزینش . شما تازگیا انجام دادی ؟ کجا انجام دادی ؟ جواب میکرو چیشد ؟ منم خیلی استر ...

من ۱۱ اردیبهشت انجام دادم خداروشکر که ازمایشم مثبت شده و فردا سونو دارم.دکترمم خودش راضی به بیهوشی بود چون میدید برای سونو چه بازیی درمیارم گفت اینطوری بخوای باشی هم استرس خودت و هم اینکه نمیذاری من کارمو درست انجام بدم همه چیو خراب میکنی منم پیشنهاد بیهوشی دادم و گفت هیچ ضرری نداره

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
ااااا خب زیاد نیست هزینش . شما تازگیا انجام دادی ؟ کجا انجام دادی ؟ جواب میکرو چیشد ؟ منم خیلی استر ...

یه خوبیه دیگه که داری وقتی بیهوش نباشی سریع جابجات میکنن ولی چون واسه من بیهوشی بود ساعت ۷ انتقال دادم ساعت نزدیک ۲ بعدازظهر مرخص شدم خوب دراز کشیدم

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
سلام عزیزم ببخش من خیلی وقته نینی سایت نیومدم انقدر برا گرفتن سروم به دردسر افتادم که کلا مغزم هنگ ب ...

سلام عزییییییییزم،آخ جووووووووووون مباااااااااااارکه خدایااااااااای من،منتظربتای تپلیتیم خواهری جان،این چنروزخیلی توفکرت بودم،الهیکه همیشه خوش حبرباشی😍😍💕💕🙏🙏😘😘

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
عجب قوسی بودن شکل رحم که باید تو عکس رنگی مشخص بشه پس چرا نگفتن تو عکس رنگیت  شکل رحم رو چی نوش ...

من عکس رنگیمو گم کرده بودم عزیزم و فقط برگه کاغذی توضیحات رو به دکترها نشون می دادم. منتها کسی که نتیجه رو نوشته بود برام همه چیز رحم و تخمدان رو نرمال ذکر کرده بود. شاید اگر عکس رو نشون می دادم می فهمیدن.

دفعه اول دکتر عارفی بعد از پانکچر گفت احتمالا کیست آندومتریوز داشته یکی از تخمدانهام، یعنی مطمئن هم نبود، ولی این دفعه دکتر رزاقی گفت من آندومتریوز ندیدم تو پانکچرت وگرنه یادداشت می کردم.

خلاصه گیر این دکترها افتادیم نمی دونیم حرف کدوم رو سند کنیم. 🙄

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
خداکنه تایید کنه بیمه برات.و خدا کنه به راحتی گیر بیاری خواهر من با وجود دوتا سقط بیمه تایید نکرد ۱ ...

وایییییی راس میگی خواهر،عجب حرفی زدی که،منم هرزمان انتقال بدم ۲تاهرماه باذبزنم،دوسال پیش دونه ای۱۱۰۰بودقیمتش اون موقع کسی افت بتاداشت ازمایشاشومیبردتامین اجتماعی میدان فرهنگ تاییدمیکردهلال احمرمیدادنرخ دولتتی۱۰۰وخورده ای رفتی اونجا؟؟؟

عجب قوسی بودن شکل رحم که باید تو عکس رنگی مشخص بشه پس چرا نگفتن تو عکس رنگیت  شکل رحم رو چی نوش ...

ولی پیشنهادم بهت اینه نهایت یه هیسترو انجام بده به قصد خراش، اگر مشکلی نداشته باشی که خداروشکر و خیالت راحت میشه و خراش هم دادی و ماه بعدش هم انتقالته. اگر هم مشکلی باشه برطرفس می کنند و سه ماه بعد انتقالت میشه.

گفتم که خواهر من ۱۷میلیون و ۷۰۰ شد  البته بیشتر دکترا سروم اینترالیپید میدن که اون خیلی ارزونه

اونم کارایی ای وی ای جی. روداره خواهری؟تاحالانشنیدم

نه اصلا عمق رحم نگفته بودن  ممنونم عزیزم جنین بله دوتا دیگه  انشاالله که مثبتی🥰

عزیزم یه سوال، الان برای شما خراش آندومتر هم دادن یا نه؟

خداکنه خواهر دعام کن خیلی محتاج دعاتونم  ۱۲ روزه تهرانم قراره تا بیستم هم بمونم واقعا دلم تنگ ...

عریییییییزم،هورمونات بهم ریخته هاخواهر،باورکن نی نیات تودلت جاشونوپیداکردنا علایم بارداریه ایشالاااااااااااااااااااا😍😍

بچه ها راهنماییم کنید

چرادکتر ب من استرادیول نداده

همه میگن بدون استرادیول ای وی اف غیرممکنه

برامن فعلا فرتیل سی ام وپردنیزولون وفولیک اسید دادن

گفتم ۸پریودی هم برم سنو

یعنی این ماه کنسل میشم

۱۲پریودی قبلی ضخامتم ۷و۸ بود