2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044465 بازدید | 684390 پست
سمر اعتماد کن حتما لازم نیست  ولی خب به قول زینبی انجام هیسترو ضرر نداره که من که الان مشک ...

عزیزم شما هم نگران نباش ایشالله با زمان دادن به رحمت اوکی میشه بالاخره کورتاژ شدی الکی که نیست ایشالله بزودی زود اوکی میشه و با همین انتقالت دو قلو دار میشی که دوست داری خدا بجاش دوتا نی نی ناز و سالم بهت میبخشه.

آره عزيزم منم مجبورم اعتماد کنم بالاخره من پیشنهادهایی دادم و چون مرکزمو انتخاب کردم و اونا این چیزا رو قبول ندارن منم مجبورم تابع اونا باشم. هیسترو هم والا خودم راضی بودم ولی دکترم گفت از نظر من یک انتقال منفی داشتی و من انتقال قبلیتو که جای دیگه بوده کار ندارم چون از هیچی اونجا خبر ندارم و گفت من تمام دفعاتی که از رحمت سونو کردم کاملا راضی بودم و این سونوهای مرکز ما دقیق هست و نشون میده اگه مشکلی بود گفت شما هربار رحمت عالی بوده و چیز مشکوکی ندیدم پس الکی هیسترو نمیکنمت اینبار برات انتقال میدیم ایشالله میگیره. دیگه منم گفتم اوکی چی بگم دیگه نیلو جون فقط ماها مجبوریم بخدا بسپاریم که بهترینه بقول همسرم خدا بخواد با یه عالمه مشکلات هم میشه چه برسه که....

الان دیگه منتظر کاریوتایپ همسرم هستم توروخدا خیلی دعا کنین که سالم باشه التماس دعا دارم عزیزم😘

در اندک من تویی فراوان یارب..
خوب خواهر همون اینترالیپید بگیر راحت

سلام عزیزم میگم من جنسیت بچه خیلی خیلی برام مهمه چیکارکنم هزینه ای وی اف برام مهم نیست خیلی استرس وترسوهستم میترسم ای وی اف کنم نگیره دیونه بشم بنظرت چیکارکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا اینجوری فکر نکن. اگه تاحالا معاینه شدی واسه تشخیص عفونت بدون که با اون هیچ فرقی نداره  ح ...

من سر iui واقعااا درد میکشیدم قشنگ ضعف میکردم بعدش و با مسکن های قوی دردم اروم میشد 😭 برای همین خیلی میترسم

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 
سلام عزیزم من با بیهوشی انجام دادم هزینه ش ۶۰۰ تومن بیشتر بود نه تاثیر منفی داره نه مثبت تنها نکته م ...

ااااا خب زیاد نیست هزینش . شما تازگیا انجام دادی ؟ کجا انجام دادی ؟ جواب میکرو چیشد ؟

منم خیلی استرسی ام . میترسم خیلی . 

سر iui واقعا درد کشیدم 

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 
سلام دوستان، من یه سوال دارم،جنین هام ۳ روزه هستن و فریز شدن،جنین فریز شده از لحاظ کیفیت چه جوریه؟خو ...

دقیقا برای منم همینه . سوال منم هست منم لایک کن بی زحمت ببینم چجوریاست . انتقال دادی شما ؟

عزیزم شما هم نگران نباش ایشالله با زمان دادن به رحمت اوکی میشه بالاخره کورتاژ شدی الکی که نیست ایشال ...

دقیقا عزیزم

منم باید زمان بدم

سمر حتما سالمه چشم قربونت برم قابل باشم دعا میکنم 

کی حاضر میشه؟

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
الهی به سلامتی عزیزم  خداروشکر❤❤❤❤ چه جالب بدون هزینه تعیین جنسیت کردن ایجاااان وای خدا حفظش ...

ممنون عزیزم، انشاءالله خودتم به زودی بتونی انتقال بدی و دامنت سبز شه گلم  

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
خب اینترالیپید برام نوشته خوددکتره اماتعدادشونمیدونم اهان من فکرکردم هردوز1500میشه گفتم6تومن. پس ک ...

تاییده به هر کسی نمیدن باید چند تا سقط داشته باشی تا بدن همون اینترالپید بگیر 

فدات😘😘😘 نگواینطوری عزیزدلم خودت میدونی همشون کلی عوارض دارن بچه یه مادرقوی وسالم میخواد نه اینکه ...

عزیزم امیدوارم هرچی خیره برات پیش بیاد و بزودی زود مامان بشی واقعا سردرگمی  سخته

در اندک من تویی فراوان یارب..
 چه جالب! دکترت کی بود، قبلا انتقال داشتی؟ قبلا بهت کسی گفته بود اینهارو یا تو هیسترو فهمیدن؟

دکتر کتابی بله سه ۳بار 

قوس رو نه اصلا ولی پولیپ رو چرا گفتن ۷میلی عمل نمیخواد ولی خب چون سقط کردم انتقال آخر دیگه دکتر گفت باید هیسترو کنی