2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044196 بازدید | 684363 پست
ازدست تو ثمین ...کلی خندیدم 

والا دیگه

بیبی به اون پررنگی

دیگه چی میخواد از خدا

من هردوبارداریمم بیبی چکم اصلا پررنگ نبود حسرت به دل بیبی پررنگم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گفتم که خواهر من ۱۷میلیون و ۷۰۰ شد  البته بیشتر دکترا سروم اینترالیپید میدن که اون خیلی ارزونه

واااییی یاخدااا من فکرکردم هرسری میگی یک وهفتصد😳😳😳

خداییش خیلی گرونه من نمیرسونم بخرمش

آهان راستی روز ۱۲ سیکلم ضخامت آندومتر 3لاین و ۹.۸ بود روز ۱۸ سیکل انتقال دادم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
واااییی یاخدااا من فکرکردم هرسری میگی یک وهفتصد😳😳😳 خداییش خیلی گرونه من نمیرسونم بخرمش

برا وزنت ۴تا لازمه

بعد بتونی تاییدیه بگیری نهایت میشه ۱۵۰۰

دقیقا .من شش ساله تو حسرت یه بی بی چک مثبتم 

منم والا

ممنونم اینطور که خوندم شما بارداری برام دعا کن عزیزم

حتما گلم. مواظب ني نيات باش مامان مهربون. من ٦ هفته خونريزي شديد كردم گفتم ديگه تموم شد از خونه تا خود مطب مثل برج زهرمار فقط اشك ريختم شوهرم طفلي داشت ديوونه ميشد از دستم اما جاشون محكم بود نگران نباش گلم.

خداياشكرت....❤️ 
آهان راستی روز ۱۲ سیکلم ضخامت آندومتر 3لاین و ۹.۸ بود روز ۱۸ سیکل انتقال دادم

عاااالي بوده دختر من روز ١٤ ضخامتم حدود ٩ بود ١٩ انتقال دادم. مامان مهربون خيلي مباركه انشالله با خبراي خييييلي خوشگل خوشحالمون كني😍😍😍

خداياشكرت....❤️ 
عاااالي بوده دختر من روز ١٤ ضخامتم حدود ٩ بود ١٩ انتقال دادم. مامان مهربون خيلي مباركه انشالله با خب ...

خداکنه خواهر دعام کن خیلی محتاج دعاتونم 

۱۲ روزه تهرانم قراره تا بیستم هم بمونم واقعا دلم تنگ شده برا خونم کلافه ام فقط دلم میخواد گریه کنم بااینکه خونه بابامم و با خواهرمم ولی همش دلم میخواد بزنم زیر گریه

ممنون عزیزدلم لطف کردی یعنی6تومن😫😫😫 خداخودش هیچ کس روهمزمان بامریضی بی پول هم نکنه. 

نه اگر تاییدیه بگیری میشه ۱۵۰۰نهایت ۲

ولی اصرار کن بهت اینترالیپید بده چون کاراشون یکیه اون با دفترچه ۴۰تومنه