2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043794 بازدید | 684340 پست
اره خب اقایون که عین خیالشون نیس  هر سری امپولای پانکچرو میزنم قسمت چونه ام پر از جوش میشه 😒 ا ...

اره به خدا به این امپولا وقرص ها کلی معده ام داغون شده موهام ریزش شدید گرفته 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
عزیزم خوبی؟ گل پسرماچطوره؟  منظورم اینکه درمورد این مشکل توضیح میدی چیه؟ من سردرنمیارم. یعنی ا ...

سلام مهربون جون خوبی عزیزم ?

ببین apca فکر کنم یه نوع خود ایمنی باشه ،اینطور که بدنت جنین رو غریبه میدونه و دفعش میکنه ،منم اون روز به دکترم گفتم برام این آزمایش رو بنویسه ولی گفت اگر قراره پردنیزولون بخوری دیگه نیاز به آزمایش نیست ،تو انتقال قبلیت پردنیزولون داشتی ؟هر چند فکر کنم درمانش لنفوسیت باشه 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم شما مکمل میارید؟ از کجا میارید؟ قیمتش مناسب تر درمیاد؟ منم میخوام هم فرتیل سی ام ، هم فرت ...

عزيزم من ٤ تا فرتيل cm براي خودم اورده بودم كه چون مثبت شدم اضافه اومد و اينجا دوستان خواستن

ميرم كلينيك بارداري ابن سينا  

دکتر خاصی رو انتخاب کردی عزیزم اخه دیروز تو کلینیک یه خانم باردار دعواش شده بود وناراضی بود ازش مسئول اونجا اومد معذرت خواهی کرد 

دکتر خاصی رو انتخاب کردی عزیزم اخه دیروز تو کلینیک یه خانم باردار دعواش شده بود وناراضی بود ازش مسئو ...

من اخه براي چك هاي عمومي ميرم براي زايمان كه اينجا نيستم مهم نيست هر كي باشه ، يعني هر دكتري برم همين كارها را ميخاد بكنه ديروز سونو كرد براي ديدن ساك بارداري و دارو ها را تمديد كرد 

من اخه براي چك هاي عمومي ميرم براي زايمان كه اينجا نيستم مهم نيست هر كي باشه ، يعني هر دكتري برم همي ...

اره دیگه ساک بارداری رودیدی مبارک به سلامتی 🤩

ایشالله نینیای خوشگلت محکم بچسبن به دلت و 9 ماه دیگه بیان تو بغلت عزیزم  با همین انرژی مثبت بر ...

سلام نیلداجون خوبی.نی نی خوبه .رفتی سونو دیروز چه خبر.نی نی گلت دیدی .صداقلبشوشنیدی؟  

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
2810