2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043804 بازدید | 684342 پست
سارا جون منم احتمالا با دکتر اسرافیلی ادامه بدم . به جز چیکا جون کسی رو دیدی که مثبت بشه با این دکتر ...

عزيزم ارزو جون و سحرجون تو همين تاپيك با ايشون مثبت شدن

خداياشكرت....❤️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی قربونت برم . منم فک میکنم خیلی کارش خوبه . من رفتم عرفان‌گفت شنبه ها و چهارشنبه ها میاد بیمارست ...

خواهش میکنم خدا نکنه. شنبه دوشنبه چهارشنبه هم مطبشه. هزینه عمل پانکچر رو نپرسیدی عرفان بعد عید چقد شده؟ 

والا میگن ابن سینا دقیقه خیلی ولی پیش اسرافیلی برم همون عرفان هم آز اسپرم میدیم دیگه. 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
خواهش میکنم خدا نکنه. شنبه دوشنبه چهارشنبه هم مطبشه. هزینه عمل پانکچر رو نپرسیدی عرفان بعد عید چقد ش ...

نه من فقط برای تعیین جنسیت پرسیدم‌گفت بدون دارو ۲۴ ‌ . 

جدا جدا نپرسیدم . آره منم میخوام همسرمو عرفان بفرستم ببینم چطوره .‌ولی واقعا خلوته و محیط آرومی داره مثل ابن سینا شلوغ نیست . به نظرم رسیدگیشونم بهتره . 

خدای من خدای معجزه هاست . 
نه من فقط برای تعیین جنسیت پرسیدم‌گفت بدون دارو ۲۴ ‌ .  جدا جدا نپرسیدم . آره منم میخوام همسرم ...

چقد خوبه که رفتی دیدی منم حالا نوبت بگیرم با دکتر یه سرم میرم بیمارستان چون به مطبش نزدیکه

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
اگه با دیدن بی بی چک منفی استرس نمیگیری بزن چون ازمایش صدرصدیه ولی بی بی چک مورد اطمینان نیست اگه مث ...

استرسم بیشتر از ازمایشه 

از بی بی کمتر استرس میگیرم چون تهش با خودم میگم این قطعی نیست

سلام عزیزم  دکترت کارهای لازم رو نوشته برات گلی، متوجه نمیشم چیز دیگه ایی مد نظرت هست

عزیزم خوبی؟ گل پسرماچطوره؟ 

منظورم اینکه درمورد این مشکل توضیح میدی چیه؟ من سردرنمیارم. یعنی ازاینهابوده که جنین هانمی گرفتن؟ 

مشکل اصطلاح Apca واینترفرون گاما

یعمی بعداینهاحله؟ چون هیستروسکوپی نوشتن همسرم رضایت ندادنرفتم

سلام مهربون جون خوبی ؟ من اینارو نداشتم تو از ایمنیم  میشه لیست ازمایشاتو بفرستی

سلام عزیزدلم ممنونم توخوبی؟ باشه بفرمایید ازمایشات من اینهاهستن

Apca

Cd16/56

Interfron gama/Ila4

Ana

Anti tpo

Anti thyroglobulin

Anti ttg

Anti ttg ab

عزيزدلم فداتشم من اصلا سر در نميارم😢انشالله كه همه چيز عاليه

وای میبینی؟ هرچی سنگه زیرپای لنگه. 

منم هیچی سردرنمیارم, هی همسرمم میپرسه عصبانی میشم سربدبخت که من چه بدونم دکترنیستم که. 

عزیزم نی نی های خوشگل مادر چه حالن؟ لکه بینی نداری؟ 

خوب خداروشکر که یه مشکل از سر راه مادر شدنت برداشته شد و یه قدم نزدیک شدی بهش مامان مهربون خدارو شک ...

ای جانممم خداروشکر تبریک میگم الهی قلب نازش 120سال بتپه براتون. منم ازاون معجزه های شیرین مثل تو میخوام ازخدای بزرگ😍😍😍پرروشدم دیگه😂😂😂

خدامیگه بدبخت بایدکلی امپول بزنی چه انتظارایی داری, توکل بخدا من که زیاد سردرنیاوردم این مشکلات چی هستن

بچه ها جواب منم منفی شد  متاسفانه۵/.  امیدوارم دوستان دیگم مثبت بشن شاید چند وقت نتونم ...

عزیزم خیلی ناراحت شدم

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
2810