2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043986 بازدید | 684353 پست
الحمدلله گل خانومممم, منم ایشالله خدابخواد چندماه بعدبایدبازبرم انتقال

انشالله عزیزم انشالله دیگه انتظارت به پایان میرسه. منم منتظرم پری بشم و از نو دوباره شروع کنم😍

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستای عزیزم لطفا منو راهنمایی کنید🎺🎺🎺🎺🎺🎺🎺🎺🎺🎺🎺🎺🎺🎺🎺🎺🎺🎺🎺🎺🎺🎺🎺🎺🎺🎺🎺🎺🎺🎺🎺🎺🎺🎺🎺🎺🎺🎺🎺🎺🎺🎺🎺🎺🎺🎺🎺🎺🎺🎺🎺🎺🎺

من ۸ روزه انتقال دادم امروز کار خونه انجام دادم پاهام توی اب سرد بود الان چی بخورم هم گرم بشم هم برا جنینام ضرر نداشته باشه

منم بودم ندا جون اصلا نگران نشو توروخدا من هر روز دلدرد پریودی داشتم بعد یه بار تخمدان چپ بود یه با ...

مرسی عزیزه دلم با نی نی تو دلت برام دعا کن شنبه سونو دارم❤❤❤❤❤❤❤

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
سلاااامممم مامان خانوم گل خوبی عزیزدلم؟؟  چه خبر؟ جوجه مادرچه حاله؟ منم جواب ازمایش اینمیم گرف ...

خوب خداروشکر که یه مشکل از سر راه مادر شدنت برداشته شد و یه قدم نزدیک شدی بهش مامان مهربون

خدارو شکر همه چیز خوبه قلبش که میزد دیگه خیالم راحته راحت شد ایشالله به زودی قسمت خودت

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
از 4 تا 9 شب مطب بودم دکتر عمل سزارین اوژانسی براش پیش اومد رفت 8 اومد دیگه من نوبت 10 بودم تا برم ...

خداروشکر که خوش خبر اومدی

استراحت کن عزیرم

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
خدایا شکرت مبارکت باشه چشم و دلت روشن انشالله که سلامت بغلش کنی قربونش برم عزیزم

واقعا خدایا شکرت

مرسی سارا جونم ایشالله خیلی زوده زود قسمت خودت عزیزم

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
سلام عزیزم ممنون قربونت برم. توخوبی? چه خبر؟ ایشالله بزودی زودمامان بشی چشم میزارم براشون

قربووونت برم عزیزم. سلامتی/ ان شاالله همچنین عزیزم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
من اومدم ازمایش دادم  گفتم صبح برم جوابش رو بگیرم دعا کنید

انشالله صبح که بیدار شدم خوش خبر باشی و منم روحیم عوض بشه با مامان شدنت زود بری بگیری جوابو نخوابی دیر بشه😊

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
عزیزم من یه بار به اصرار خواهر همسرم گرفتم که البته خیلی از طرف تازه مطمین بودیم گفت من اصلا هیچ خرج ...

نه چرا ناراحت شم

خودمم فک میکنم همش الکی باشه

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
مرسی عزیزه دلم با نی نی تو دلت برام دعا کن شنبه سونو دارم❤❤❤❤❤❤❤

فقط زود نرو عزیزم که مثل من داغون نشی از استرس 

حتما 30 روز بعد انتقالت باشه

اگرم مجبوری زود بری اصلا نگران نباش اگه هر چیزی گفت 

ایشالله که میری و صدای قلبشم میشنوی واسه توام کلی ذوق میکنیم

الهی قلبش ۱۲۰ سال بتپه و قشنگ ترین نوای زندگیت باشه

مرسی عزیزم ایشالله شمام با خبر خوش بیای فردا

و بعدشم این صدای قشنگ و یه عمر بشنوی 

دعا کن برام عزیزم واقعا خسته ام از هربار جواب نگرفتن طاقتم تموم شده ایشالله خودتم عزیزم تا چند روز د ...

عزیزمی سمر جان 

انشاالله 

به امید خدا به زودی بگی انتقال دادی مامان شدی 

من دوبار انتقال دادم منفی بار سوم مثبت بعد هفته پنجم سقط و الانم بار چهارم و خدا خودش فرجی کنه بار آخر باشه

2810