2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044009 بازدید | 684354 پست
مرسی عزیزم ایشالا همه منتطرا مادر بشن من که شوهرم به هیچ عنوان راصی به ادامه درمان نیست میگه از اول ...

عزیزم خیلی ناراحت شدم برا منفی شدنت واقعا درک میکنم حال الانتو 

برا همسرت بذار یکم زمان بگذره دوباره شروع میکنین الان هردوتون ناراحتین🙏

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی عزیزم ایشالا همه منتطرا مادر بشن من که شوهرم به هیچ عنوان راصی به ادامه درمان نیست میگه از اول ...

بذار یه مدت استراحت کنه بعد انشالله دوتاتون به آرامش به یه نتیجه برسید انشالله که خدا برات معجزه کنه عزیزم

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
فدات شم حالم خیلی خوبه خدا رو شکر مسافرت که اصلا خودم دلم نمیخواد خیلی اهلش نیستم ولی مثلا یه برنامه ...

سارا جون منم احتمالا با دکتر اسرافیلی ادامه بدم . به جز چیکا جون کسی رو دیدی که مثبت بشه با این دکتر ؟

خدای من خدای معجزه هاست . 
سارا جون منم احتمالا با دکتر اسرافیلی ادامه بدم . به جز چیکا جون کسی رو دیدی که مثبت بشه با این دکتر ...

به سلامتی عزیزم من احساس خوبی بهش دارم فلوشیپ نازایی و آی وی اف هست بله کاربر آرزوامید و اگه اشتباه نگم سحر که چیکا جون توی مطب ایشونو دیدن ولی اینگار دیگه سایت نمیاد. من از بچه ها پرسیدم میگن خیلی راضین حالا من میرم ببینم تشخیصشون واسه اولین ویزیت چیه ولی خودمو همسرم تصمیمون ایشونه. راستی عرفان همسرت آز اسپرم داد

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

سلام عزیزم

متاسفم که منفی شدی. یه کمی به خودت و همسرت زمان بده سعی کن فعلا در موردش با همسرت صحبت نکنی. این پروسه  همه جوره توان و انرژی زیادی از آدم میگیره خصوصا وقتی به نتیجه ای خوشحال کننده نمیرسی این درد چندین و چند برابر میشه. هزینه های بالا، وقت زیاد، فکر و تمرکز، توان جسمی و روحی ... مگه آدم چقدر ظرفیت داره... 

همه دوستانی که منفی شدن رو یکبار یا چندبار تجربه کردن خوب میدونن چند روز و شاید چند هفته طول بکشه تا ادم بتونه خودش رو جمع و جور کنه هرچند این تجربه تلخ هیچ وقت فراموش نمیشه اما توکل به خدا زمانی میرسه که همسرت هم راضی میشه و بازم با انرژی شروع میکنی و ان شاء الله به نتیجه می رسید و دلتون شاد میشه. 

دوستای گلی که این چند روز منفی شدید غصه نخورید خدا خیلی بزرگه یه روزی به هر تقدیر نوبت شما هم میرسه

دوستانی که مثبت شدید ان شاء الله بسلامتی و شادی این روزای شیرین و پر استرس رو بگذرونید و نی نی هاتون رو بغل بگیرید.

میدونم که هر لحظه که شکر خدا می کنید بچه های منتظر رو هم دعا می کنید که هرچه زودتر طعم مادر شدن رو بچشن.

به سلامتی عزیزم من احساس خوبی بهش دارم فلوشیپ نازایی و آی وی اف هست بله کاربر آرزوامید و اگه اشتباه ...

مرسی قربونت برم . منم فک میکنم خیلی کارش خوبه . من رفتم عرفان‌گفت شنبه ها و چهارشنبه ها میاد بیمارستان ویزیت میکنه گفت اگرم نخواستی برو مطب . نه گلم ۴ روزه که ماموریته . بیاد حتما میفرستمش . به نظرت آزمایشگاه ابن سینا دقیقه ؟

خدای من خدای معجزه هاست . 
2810